Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 25 de juliol del 2024

'Joker: Folie à Deux'.

Warner Bros. ha publicat el primer tràiler complet de Joker: Folie à Deux i sembla que Gotham City està molt disposada a abraçar a Arthur Fleck desprès de les seves caòtiques accions a Joker de 2019.

Per descomptat, és difícil dir quan del que veiem aquí és real o simplement està en el cap del Princep Pallaso del Crim; per exemple, se’l mostra vestit amb el vestit complet del Joker en una sala del tribunal i desprès presentant el Joker & Harley Show al costat de Harley Quinn.

Molts fans s’han preguntat com aquesta pel·lícula continuarà la història clàssica del dolent de Batman i tot i que encara no hi ha senyals del Cavaller de la Nit, totes les senyals apunten a que es tracte d’un altre estudi de personatge fascinant.

En quant a aquests elements musicals, tot i que certament s’insinuen, Warner Bros. està tenint cura de no fer-los massa obvis. Hollywood ha evitat qualificar els musicals com a musicals en els últims anys, pel que això no és massa sorprenent. Tot i això, també pot ser un indici de que aquestes cançons són sols una petita part d’aquesta història.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          


Del aclamat escriptor, director i productor Todd Phillips arriba Joker: Folie à Deux, la molt esperada continuació de Joker, guanyadora del Premi de la Acadèmia de 2019, que va recaptar $1.078.958.629 a nivell mundial i segueix essent la pel·lícula de classificació R de tots els temps (com a mínim fins que s’estreni Deadpool & Wolverine).

La seqüela està protagonitzada per Joaquin Phoenix en el paper de Arthur Fleck/Joker, al costat de Lady Gaga a quin interpreta a Harley Quinn.

Joker: Folie à Deux troba a Arthur Fleck tancat a Arkham a l’espera de judici pels seus crims com a Joker. Mentre lluita amb la seva doble identitat, Arthur no sols ensopega amb l’amor veritable, sinó que també troba la música que sempre ha estat dintre d’ell.

La pel·lícula també està protagonitzada per Brendan Gleeson i Catherine Keener, al costat de Zazie Beetz, repetint el seu paper de la veïna Sophie Dumond.

Joker: Folie à Deux tornarà a estar dirigit per Todd Philips a partir d’un guió que ha coescrit amb Scott Silver. El film de 2019 va ser un èxit comercial i de crítica, amb una recaptació mundial de $1.074.458.282, el que la converteix en el film amb classificació R més taquillera de tots els temps. Va rebre el reconeixement de diversos organismes importants que li van atorgar premis, inclosos dos Oscar i do Globus d’Or, tan al Millor Actor com al Millor So Original.

El film s’estrenarà el 04 d’octubre de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada