Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 21 de juliol del 2024

'Nova'.


Vam conèixer als Nova Corps per primera vegada a Guardians de la Galàxia Vol.1 al 2014. Tot i això, James Gunn no estava gens interessat en dur a Richard Rider a la gran pantalla i el Cos va ser representat poc més que una força policial intergalàctica normal.

A Avengers: Infinity War es va insinuar fortament que Thanos els havia arrasat, tot i que això va deixar la porta oberta a que el seu poder seguís vivint a través de Richard o potser inclús del molt més jove Sam Alexander.

Hi ha hagut rumors diversos cops que una pel·lícula (i/o sèrie de televisió de Nova està en camí en els últims anys; desafortunadament, mai sembla que arribi el moment!

En declaracions a ComicBook.com, el president de Marvel Studios, Kevin Feige, va dir: “Està succeint, s’estan unint. Richard Rider, si”. Va continuar confirmant que serà “un espectacle” i va revelar que, a partir d’ara, “falten tres o quatre anys”.

Marvel Studios ha alentit la producció de les seves ofertes de Disney+ i amb Daredevil: Born Again, Ironheart i Wonder Man esperant entre bastidors, no ens sorprèn saber que Nova no arribarà fins d’aquí un temps.

A principis d’aquest any, Brad Winderbaum, director de streaming, animació i televisió de Marvel Studios, va dir sobre Nova: “Ens encanta Nova. Estem en les primeres etapes del desenvolupament de Nova. Tenim un nou sistema darrera de les càmeres a Marvel Studios. Ara som més com un estudi tradicional. Estem desenvolupant més del que realment produirem”.

“Hi ha plans per a desenvolupar Nova. A mi també m’encanta Nova. També m’encanta Rich Rider. Espero que arribi a la pantalla”, va afegir. “El món sempre és un caos. Sempre hi ha coses. Tens que conjurar aquestes coses per a que succeeixin, però m’encantaria veure un espectacle de Nova algun dia”.

Creat per l’escriptor Marv Wolfman i l’artista John Romita Sr., Richard Rider va aparèixer per primera vegada a The Man Called Nova #1 l’any 1976. Va obtenir els seus poders quan l’últim centurió supervivent del Nova Corps, Rhomann Dey, li va transferir les seves habilitats per a lluitar contra el dolent Zorr.

Dècades més tard, Marvel Point One #1 de 2011 va presentar a Sam Alexander, un adolescent que va descobrir el casc de Nova del seu pare, revelant el seu passat com a membre dels Nova Corps. Desprès, Sam va assumir el mantell de Nova.

Definitivament estem intrigats per veure el que depara el futur de Nova a la pantalla i el què significarà la seva introducció per el racó còsmic de Univers Cinematogràfic de Marvel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada