Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 29 de juliol del 2024

'Hellboy: The Crooked Man'.

S’ha publicat un nou tràiler de Hellboy: The Crooked Man.

Ketchup Entertainment ha publicat un nou tràiler de Hellboy: The Crooked Man, el pròxim reinici de la popular franquícia protagonitzada per Jack Kesy com el personatge principal.

A continuació podeu veure el nou tràiler...

          

“Aquesta pel·lícula conta una història esgarrifosa de supervivència contra les forces del la obscuritat”, diu la sinopsis oficial. “Ambientada a la dècada de 1950, l’agent novell de la BPRD Bobbie Jo Song es troba en una situació desesperada quan se li assigna la tasca d’entregar una aranya a l’oficina de Investigació i Defensa Paranormal. Ha de comptar amb l’ajuda de Hellboy, per a enfrontar-se al malvat Crooked Man, que ha tornat a la Terra per a sembrar ànimes per al diable”.

La pel·lícula també presenta a Jefferson White (Yellowstone) com a Tom Ferrel, Leah McNamara com a Effie Kolb, Jospeh Marcell com el Reverent Watts, Hannah Margetson com Croa Fisher i Martin Bassindale com l’Home Tort.

La pel·lícula està dirigida per Brian Taylor, qui anteriorment va realitzar Crank: High Voltage de 2009, Gamer de 2009 i Ghost Rider: Spirit of Vengeance de 2011 amb Mark Neveldine. Com a director en solitari va realitzar Mom and Dad de 2017 i diversos episodis de la sèrie Happy! de SyFy.

“La seva intenció és realitzar una pel·lícula de terror, així que serà genial. Serà interessant”, va dir el creador de Hellboy, Mike Mignola, sobre Taylor i el seu coguionista Chris Golden quan va parlar amb Variety sobre la pel·lícula. “És el primer guió de Hellboy que vaig llegir i vaig pensar: ‘Oh, és una pel·lícula de terror’, que és el que volia. Taylor no té reputació com a director de pel·lícules de terror. Però, fins ara, hem tingut a dos directors de pel·lícules de terror fent pel·lícules de Hellboy i mai hem tingut una pel·lícula de terror”.

Hellboy: The Crooked Man s’estrenarà aquest 2024 de la mà de Ketchup Entertainment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada