Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 25 de juliol del 2024

'A Complete Unknown'.

Searchlight Pictures ha compartit el primer avanç de A Complete Unknown, la pròxima pel·lícula biogràfica de Bob Dylan, protagonitzada per Timothée Chalamet com el llegendari music.  S’espera que la pel·lícula faci el seu debut en el mes de desembre.

“Ambientada en la influent escena musical de Nova York de principis dels 60’s, la pel·lícula segueix al meteòric ascens del music de Minnesota Bob Dylan (Chalamet) de 19 anys, com a cantant folk fins a les sales de concerts i el cim de les llistes d’èxits: les seves cançons i la seva mística es converteixen en una sensació mundial, que va culminar amb la seva innovadora actuació de rock and roll elèctric en el Newport Folk Festival de 1965!, es pot llegir en la sinopsis.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

L’avanç ofereix als fans un primer cop d’ull a la interpretació de Chalamet com a Bob Dylan. També mostra un cop d’ull previ del actor de Dune cantant la seva versió de l’exitosa cançó del icònic de la musica “A Hard Rain’s A-Gonna Fall”. El tràiler també mostra les seves escenes amb Edward Norton, Elle Fanning i Monica Barbaro, els quals interpreten als respectius papers del cantant folk Peter Seeger, l’artista Sylvie Russo i la cantautora Joan Baez.

A Complete Unknown està dirigida per James Mangold a partir d’un guió que va coescriure amb Jay Cocks, basat en el llibre del autor Elijah Wald titulat Dylan Goes Electric. La pel·lícula també està protagonitzada per Boyd Holbrook com a Johnny Cash, Nick Offerman com a Alan Lomax i PJ Byrne com a Harold Leventhal. Compte amb la producció de Brian Kavanaugh-Jones i Andrew Rona. Jeff Rosen, el qual és el maanger de Dylan des de fa molt de temps, també va signar com a productor al costat de Mangold, Bob Bookman, Alan Gasmer i Peter Jaysen de Veritas Entertainment Group, Fred Berger de Automatik i Alex Heineman de The Picture Company, també produeixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada