Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 1 de juliol del 2024

'Star Wars: New Jedi Order'.


Les actualitzacions oficials sobre els plans de Lucasfilm i la directora Sharmeen Obaid-Chinoy per a la pel·lícula centrada en Rey han estat escasses i espaiades des de que el projecte es va anunciar per primer cop durant l’esdeveniment de Celebració del any passat, però els rumors continuen circulant i ara sabem quan s’espera que les càmeres comencin a gravar.

Segons l’expert Daniel Richtman, el rodatge està previst que comenci al setembre. Rumors anteriors han afirmat que Lucasfilm està cercant actors per a interpretar a dos aprenents Jedi de Rey i el dolent, i Richtman assenyala que la pel·lícula comptarà amb “molts nous protagonistes adults joves”.

Aquests podrien resultar ser els estudiants de l’acadèmia Jedi de Rey, però hem escoltat que la pel·lícula també comptarà amb portadors de la Força del Costat Fosc, així que: potser que algú més estigui entrenant a una nova generació de Sith?

Haviem escoltat que la pel·lícula s’anava a titular “A New Beginning” i tot i que va semblar desacreditat poc després (des de llavors s’ha fet referència al projecte com “New Jedi Order”), potser que la informació inicial podia haver estat exacte desprès de tot.

Segons Production List, la pel·lícula es titula actualment Star Wars: Episode X- A New Beginning. Tot i que a IMDb diu Star Wars: New Jedi Order. Veurem quin serà el títol final.

“La producció de A New Beginning serà un esforç monumental, l’objectiu el qual és capturar l’univers expansiu que els fans han arribat a estimar. La filmació està programada per a començar a finals d’aquest any, amb activitats de preproducció ja en marxa. La producció abastarà diverses ubicacions de tot el món, utilitzant una combinació d’escenaris del món real i entorns d’estudi avançats per a donar-li vida a la Galaxia molt, molt llunyana. Emprant tecnologia punta, inclòs l’últim en CGI i efectes pràctics, per a mantenir els alts estàndards visuals de la franquícia”.

Sempre existeix la possibilitat de que aquest sigui un altre títol provisional, però com el rodatge està programat per a començar dintre d’uns mesos, no ens sorprendria en absolut que aquest resultés ser el títol final.

Els detalls de la trama encara es mantenen en secret, però sabem que la pel·lícula es desenvoluparà quinze anys desprès dels esdeveniments de The Rise of Skywalker i que Rey serà una “poderosa mestre Jedi” quan l’atrapem.

Ridley va abordar el seu retorn com la poderosa portadora de la Força per primer cop des de la Celebració del 2023 durant una entrevista amb Collider.

“M’estava cagant abans de pujar al escenari, perquè ningú sabia que anava ha això”, va dir sobre la seva aparició sorpresa en el panell de la Celebració. “Ningú sabia que anava a la Celebració, estava al lloc com la Kathy [Kennedy] i hi havia un parell de persones. Estava molt nerviosa. Déu meu. Va ser una recepció meravellosa. Estic molt emocionada. La història és realment genial. Estic preparada esperant llegir el guió perquè, òbviament, no tinc altres actualitzacions. No és el que esperava, però estic molt emocionada”.

Ridley va romandre callada sobre detalls específics de la trama, però va revelar que semblava confirmar que la pel·lícula serà el pròxim projecte de Star Wars a la gran pantalla en entrar en producció.

“Conec la trama d’una pel·lícula. Això no vol dir que sigui tot el que és, però això és el que em van dir. I crec que serà la pròxima pel·lícula. Vull dir, de nou, no ho se, post vagues i tot, que ràpid començarà tot de nou. Però si, fins ara conec la història d’una pel·lícula i crec que la gent estarà molt emocionada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada