Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 28 de juny del 2024

'One Piece Season 2'.


La segons temporada de One Piece ha escollit a quatre personatges, inclòs Smoker.

Netflix ha anunciat noves incorporacions al repartiment de la temporada 2 de One Piece, els actors són Callum Kerr (Monarch) com a Smoker, Julia Rehwald (Star Wars Young Jedi Adventures) com a Tashigi, Rob Colletti (The Many Saints of Newark) com a Wapol i Ty Keogh (24 Hours To Live) com a Dalton.




Smoker ja va ser presentat al final de la primera temporada. Netflix no va revelar la seva cara, però les dues cigarretes i l’uniforme naval el delataven. Smoker és un antiheroi i un adversari de Luffy.

Els anuncis de càsting de la segona temporada inclouen a David Dastmalchian com a Mr.3, Camrus Johnson com a Mr.5, Jazzara Jaslyn com a Miss Valentine i Daniel Lasker com a Mr.9. També es van anunciar ahir els noms de Werner Coetser com a Dorry i Brendan Murray com a Brogy els capitans dels Pirates Guerrers Gegants i Clive Russell com a Crocus.

Iñaki Godoy com a Monkey D. Luffy, Emily Rudd com a Nami, Mackenyu com a Rorono Zoro, Jacob Romero Gibson com a Usopp i Taz Skylar com a Sanji tronaran per aquesta segona temporada.

Els detalls de la segona temporada es mantenen en secret en aquests moments. Matt Owens i Joe Tracz són els co-showrunners i productors executius, mentre que Steven Maeda, Eiichiro Oda, Marty Adelstein, Becky Clemens, Tetsu Fujimura i Chris Symes també en són productors executius.

La primera temporada de la sèrie d’acció real One Piece, es va estrenar a Netflix l’agost de 2023. Va ser renovada per a una segona temporada dues setmanes desprès d’estrenar-se.

“Monkey D. Luffy és un jove aventurer que ha anhelat una vida en llibertat des de que té us de raó. Luffy parteix del seu petit poble en un perillós viatge per a trobar el llegendari tresor, el One Piece i convertir-se en el Rei dels Pirates! Però per a trobar el premi final, Luffy necessitarà reunir a una tripulació que sempre va voler abans de trobar un vaixell per a navegar, cercant a cada centímetre dels vastos mars, superant als Marines i burlant-se de rivals perillosos en tot moment”, diu la sinopsis que podem llegir de la primera temporada.

Encara no s’ha fixat una data d’estrena per a la segona temporada. La primera temporada la teniu disponible a Netflix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada