Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 19 de juny del 2024

'28 Years Later'.


Erin Kellyman de The Falcon and the Winter Soldier, s’ha unit al repartiment de 28 Anys Després de Danny Boyle.

Segons Deadline, Kellyman ha estat escollida per a un paper no revelat a 28 Anys Després, la pròxima seqüela de 28 Dies Després de 2002 (dirigida també per Boyle) i 28 Setmanes Després de 2007 (dirigida per Juan Carlos Fresnadillo).

Kellyman és coneguda per interpretar a Karli Morgenthau al costat de Sebastian Stan i Anthony Mackie a The Falcon and the Winter Soldier de 2021. També va interpretar a Jade a la sèrie Willow de Disney+ i ha protagonitzat pel·lícules com Solo: A Star Wars Story de 2018 i The Green Knight de 2021.

Aviat la veurem a la nova pel·lícula de Steve McQueen, Blitz, juntament amb el debut com a directora de llargmetratge de Scarlett Johansson, Eleanor the Great.

28 Years Later, que iniciarà una nova trilogia de pel·lícules, també estarà protagonitzada per Jodie Comer, Aaron Taylor Johnson, Ralph Fiennes i Jack O’Connell; amb el retorn del personatge de Cillian Murphy.

A 28 Dies Després va ser un gran èxit i ja va generar una continuació menys ben considerada a 28 Setmanes Després. Boyle i Garland sols van participar com a productors executius en la seqüela de 2007, pel que molts fans segurament veuran aquesta nova pel·lícula com la veritable seqüela de la primera.

Boyle dirigirà aquesta primera entrega, mentre que Nia DaCosta dirigirà la segona pel·lícula. La planificació és rodar ambdues seguides. Garland escriurà el guió dels tres films. Es parla que el pressupost de cada pel·lícula ronda els $75M.

La primera pel·lícula estava protagonitzada per Murphy que interpreta a Jim, un missatger en bicicleta de Londres que es desperta d’un coma i descobreix que un virus contagiós ha provocat el col·lapse de la societat. La resta del repartiment està compost per Naomie Harrie, Megan Burns, Christopher Eccleston, Noah Huntley, Stuart McQuarrie i Brendan Gleeson.

Els detalls de la trama de 28 Anys Després encara es manté en secret, però el marc temporal suggereix que succeirà en un futur proper, el que significa que la pel·lícula podria inclinar-se més cap a la ciència-ficció que cap al terror.

Sinopsis del primer film: “Un grup d’activistes per els drets dels animals, alliberen d’un laboratori d’investigació per equivocació un ximpanzé engabiat infectat amb el virus ‘Rage’”, diu la sinopsis oficial. “Quan el missatger en bicicleta londinenc Jim (Cillian Murphy) es desperta d’un coma un mes després, troba la seva ciutat pràcticament deserta. Al fugir de les víctimes zombies de Rage, Jim ensopega amb un grup de supervivents, entre ells Selena (Naomie Harris) i el taxista Frank (Brendan Gleeson) i s’uneix a ells en un perillós viatge cap al que esperen sigui segur”.

28 Years Later s’estrenarà als cinemes dels Estats Units el 20 de Juny de 2025 per part de Sony Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada