Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 25 de juny del 2024

'The Prince'.

Els guanyadors del oscar Nicolas Cage, J.K. Simmons, entre d’altres s’han unit oficialment al repartiment de The Prince, la pròxima pel·lícula dramàtica sobre l’addicció. (via comingsoon.net)

“El Princep narra la tumultuosa odissea d’un addicte a través del món del alt risc de poder, plaer i dolor en un viatge transformador cap a la recuperació”, es pot llegir en la sinopsis.

A més a més de Cage i Simmons, s’ha confirmat que Scott Haze (Venom), Giancarlo Esposito (Parish, Captain America: Brave New World) i Andy García (Ocean’s Eleven) també han estat escollits per al pròxim projecte, que prové del escriptor guanyador del Premi Pulitzer, David Mamet. El Princep estarà dirigida i produïda per Cameron Van Hoy (Flinch), amb Sean Wolfington, Jo Henriquez i Lije Sarki també com a productors. La pel·lícula comptarà amb els productors executius John Devaney, CJ Kirvan i José Luiz Zapata.

“És increïble treballar amb David Mamet en aquest guió tremendament original”, va dir Van Hoy en un comunicat mitjançant un comunicat de premsa. “Col·laborant amb ell, els guanyadors del Premi de la Acadèmia Nicolas Cage i J.K. Simmons, al costat de Giancarlo Esposito, Andy García i el meu estimat amic i col·laborador Scott Haze, és un somni”.

A més a més de The Prince, Cage apareixerà pròximament en la pel·lícula d’assassins a la sèrie Longlegs i en la sèrie d’acció en viu Spider-Man Noir de Prime Video. Mentre tant, Simmons actualment està compromès per a protagonitzar diversos projectes d’alt perfil, inclosos Red One, The Accountant 2 i SNL 1975. En quant a Esposito, recentment ha estat escollit per a interpretar a un dolent a Capità Amèrica: Un Nou Món Valent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada