Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 4 de juny del 2024

'Jordan Peele & Marvel'.


Fins ara, Jordan Peele (Get Out, Us, Nope) sols ha treballat en els seus propis projectes originals, evitant en gran mesura franquícies importants. Tot i això, estava destinat a dirigir per a Warner Bros. la pel·lícula d’acció real de Akira en algun moment i tot i que les coses no van funcionar, el fet de que estigués en disputa suggereix que estaria disposat a abordar un gran èxit de taquilla de estudi en les circumstàncies adequades.

Podria una propietat en particular de Marvel Studios haver captat l’interès de Peele?

Segons Jeff Sneider en l’última edició del seu butlletí, Peele es va reunir amb l’estudi per a prendre el comandament d’una pròxima pel·lícula del UCM. Sneider no anomena el projecte, però indica que sabia de què es tractava en la següent publicació de X.

Òbviament existeixen nombroses possibilitats, però la teoria més popular sembla ser el reinici dels X-Men.

Un rumor recent afirmava que el estudi està cercant un POC (Persona de Color) per a dirigir el projecte i tot i que pugui semblar massa aviat per a què algú hagi iniciat converses formalment, sabem que s’ha contractat a un escriptor: Michael Lesslie (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes i Assassins Creed de 2016).

Marvel li donaria la llibertat de dirigir aquesta pel·lícula (sigui el que sigui) a la seva manera sense cap interferència? Certament ho esperem, però altres cineastes han expressat certa frustració per tenir que treballar dintre dels límits del sistema del UCM.

La directora de The Marvels, Nia DaCosta, a qui Peele va reclutar per a dirigir el reinici de Candyman, va parlar amb franquesa sobre treballar amb Marvel l’any passat.

“A vegades estaves en una escena i deies: Que dimonis significa tot això?”, li va dir a Vanity Fair, abans d’afegir que The Marvels és “una producció de Kevin Feige, és la seva pel·lícula [...] Vaig tractar d’entrar sabent que alguns de vosaltres passareu a un segon pla”.

En qualsevol cas, Marvel es reuneix amb molts directors, pel que res d’això pot afectar. Però si Peele prengués el comandament d’una pròxima pel·lícula del UCM, per a quin personatge creieu que seria més adequat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada