Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 24 de juny del 2024

'Nosferatu'.

L’avanç de Nosferatu de Robert Eggers es va filtrar en línia la setmana passada després de debutar als cinemes abans de l’estrena de la pel·lícula The Bikeriders i Focus Features ara ha publicat oficialment el tràiler amb les imatges inquietants del molt esperat remake de terror del director de The Northman.

El teaser comença amb Ellen Sutter (Lily-Rose Depp) resant a la llum de les veles. “Vina a mi, vina a mi, escolta la meva suplica”, entona abans de que una mà s’estengui per agafar el seu coll. Després, Ellen li pregunta al personatge de Willem Dafoe, el professor substitut de Van Helsing, Albin Eberhat Von Franz, si el mal “ve del nostre interior o del més enllà”.

A partir d’aquí, hi ha preses del mal humor del castell del compte, rates corrent sobre llambordes, vilatans atemorits amb estaques de fusta llestes, Ellen amb sang brollant dels seus ulls i boca (probablement una seqüència d’un somni), al costat de Thomas Sutter (Nicholas Hoult) i Friedrich Harding (Aaron Taylor Johnson) lluint adequadament atemorit.

Aquest tràiler manté en secret al noble no-mort protagonista de Bill Skarsgård, el compte Orlok, però podem albirar molt ràpidament al vampir enfonsant als seus fans en el coll de una desafortunada víctima i un altre mentre lentament es gira per a mirar a càmera.

És molt difícil distingir el disseny de la criatura, però sembla com a mínim quelcom diferent a les representacions anteriors del personatge.

Durant una entrevista recent, Eggers va notar que Skarsgård es va perdre per complet en el paper i estava encara més “irreconeixible” com a vampir, que sota les pròtesis que li van permetre donar vida a Pennywise en les pel·lícules de It.

“Hi ha coses que són com Shreck, però vaig notar que teníem que fer quelcom més”, va dir el director Robert Eggers. “Bàsicament vaig pensar: Com es veuria un noble de Transilvània mort? Bill va perdre una gran quantitat de pes”.

“Està tant transformat en tots els aspectes que no se si la gent li donarà crèdit”, va continuar el cineasta. “Pots veure a Bill [com a Pennywise] amb el maquillatge de It; no pots detectar cap Bill aquí. Va treballar amb un entrenador d’òpera per a baixar la seva veu una octava. Crec que la gent pensarà que ho hem tractat digitalment, però aquesta és la seva actuació”.

A continuació podeu veure’n l’avanç...

          

          

F.W. Murnau va dirigir el clàssic original de 1922, mentre que Warner Herzog va dirigir una nova versió força estranya l’any 1979. La història es basa lliurement en Dràcula, però existeixen diverses diferencies clau.

Nosferatu conta una història gòtica de obsessió entre una jove turmentada en la Alemanya del segle XIX i l’antic vampir de Transilvània que l’aguaita, portant amb si un horror indicible”.

Nosferatu ha rebut recentment una data d’estrena oficial i arribarà als cinemes el dia de Nadal d’enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada