Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 14 de juny del 2024

'The Magic Faraway Tree'.

Nicola Coughlan s’ha unit al repartiment de la pròxima pel·lícula The Magic Faraway Tree. Ella protagonitzarà al costat dels prèviament anunciats Andrew Garfield i Claire Foy. La pel·lícula es basarà en la novel·la infantil homònima de 1943 de Enid Blyton.

Coughlan ha estat escollida per interpretar a Silky, una fada del bosc que pot transportar als visitants a terres màgiques llunyanes. Neal Street Productions, Elysian Film Group i Ashland Hill Media Finance (a través de The Hollywood Reporter) van anunciar la notícia més d’un mes després de que es confirmés que Garfield i Foy protagonitzarien la pel·lícula.

La producció de l’adaptació cinematogràfica de The Magic Faraway Tree començarà a finals d’aquest mes.

A mes a més de Coughlan, la qual la seva interpretació de Penélope Featherington a Bridgerton ha estat elogiada tant por la crítica com per el públic, l’actriu emergent de Baby Reindeer, Jessica Gunning, també ha estat escollida per interpretar a Dame Washalot.

Mentre tant, THR també ha informat de que Lenny Henry (Chef!) i Michael Palin (Monty Python and the Holy Grail) protagonitzaran al costat de Simon Russell Beale (The Death of Stalin) com “un trio de savis místics de la terra dels setciències”.

Completen el repartiment Nonso Anozie (Sweet Tooth) com a Moonface, Dustin Demri-Burns (Slow Horses) com a Saucepan Man, Mark Heap (The Scool for Good and Evil) com a Mr. Oom Boom Boom i Oliver Chris (My Lady Jane) com a Sr. Watzisname. L’adaptació cinematogràfica estarà dirigida per Ben Gregor i escrita pel guionista de Paddington 2, Simon Farnaby.

Basada en l’estimada sèrie de libres The Faraway Tree, la pròxima adaptació cinematogràfica veurà a Foy i Garfield com una parella casada, Polly i Tim Thompson, que es veuen obligats a mudar-se a la llunyana campanya anglesa al costat dels seus fills Beth, Joe i Fran.

La sinopsis diu: “Poc després de l’arribada de la família al camp, els nens descobreixen un arbre màgic i els seus extraordinaris i excèntrics residents, inclosos els estimats personatges Moonface, Silky, Dame Washalot i Saucepan Man. Al cap damunt del arbre, són transportats a terres espectaculars i fantàstiques i a través de les alegries i desafiaments de les seves aventures, la família aprèn a reconnectar-se i valorar-se mútuament per primer cop en anys”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada