Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 4 de juny del 2024

'Venom: The Last Dance'.

Sony Pictures ha publicat el tràiler de Venom: The Last Dance, l’última entrega de la trilogia cinematogràfica. Arribarà als cinemes el 25 d’octubre.

“A Venom: The Last Dance , Tom Hardy torna com a Eddie Brock/Venom, un dels personatges més grans i complexes de Marvel, per a l’última pel·lícula de la trilogia”, es pot llegir en la sinopsis. “Eddie i Venom estan fugint. Perseguits pels seus mons i amb la xarxa apropant-se, el duo es veu obligat a prendre una decisió devastadora que baixarà el teló del últim ball de Venom i Eddie”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          

          


Venom: The Last Dance està protagonitzada per Hardy, Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhy Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach i Stephen Graham.

The Last Dance marca el debut com a directora de Kelly Marcel, qui ha escrit els guions de les dues primeres pel·lícules. La tercera entrega comptarà un cop més amb l’actor de Mad Max: Fury Road, en el seu doble paper de Eddie Brock i el simbiont protagonista.

Està produïda per Hardy i Marcel. Marcel ha escrit el guió a partir d’una història que ella va cocrear amb Hardy. Els productors addicionals inclouen a Amy Pascal, Avi Arad, Matt Tolmach i Hutch Parker.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada