Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 25 de juny del 2024

'Superman'.

Finalment s’han revelat les primeres fotografies de David Corenswet vestit com l’home d’acer del DCU a Superman. (via comicbookmovie.com)

Una foto oficial del actor amb el vestit va generar una resposta mixta dels fans; tot i això, veiem aquí que té molt més color del que deixa veure la presa i molt més del que esperaries d’una versió “clàssica” d’aquest superheroi icònic.

Es veu una mica fluix amb Corenswet si som molt crítics, tot i que provablement es degui a que estava filmant escenes d’acció. També és força comú que els actors utilitzin vestits més folgats en el set (Chris Evans el va fer servir tota l’estona com a Capità Amèrica) i els efectes visuals generalment s’utilitzen durant la post producció per a ordenar-los una mica.

Per descomptat, el tema més gran de conversació aquí seran els “calçotets”. Aquesta primera foto confirma que Superman els tindrà i ara es revelen en tot el seu esplendor. El veredicte? És un gran aplaudiment de la nostra part.

En quant a Mister Terrific (interpretat per Edi Gathegi), sembla recent sortit de les pàgines dels còmics. És una interpretació sorprenentment precisa del heroi que no sols confirma que el seu vestit funciona bé a la pantalla, sinó que també suggereix que James Gunn planeja adherir-se estrictament al material original de Superman i més enllà.

A continuació podeu veure’n les fotografies...

A més a més de Corenswet com a Superman i Gathegi com a Mister Terrific, també tenim les primeres fotografies de Rachel Brosnahan com a Lois Lane, Wendell Pierce com a Perry White, una fotografia de Lois Lane i Superman junts, a Skyler Gisondo com a Jimmy Olsen i una última de Sara Sampaio com a Eve Teschmacher.

“Superman explica la història del viatge de Superman per a reconciliar la seva herència Kryptoniana amb la seva educació humana com a Clark Kent a Smallville, Kansas. És l’encarnació de la veritat, la justícia i l’estil estatunidenc, guiat per la bondat humana en un món que considera la bondat com quelcom passat de moda”.

 La pel·lícula escrita i dirigida per James Gunn, està protagonitzada per David Corenswet com a Kal-El/Clark Kent, Rachel Brosnahan com a Lois Lane, Nathan Filion com a Guy Gardner/Green Lantern, Isabela Merced com a Hawkgirl i Edi Gathegi com a Mister Terrífic.

Completen el repartiment Sean Gunn com a Maxwell Lord, María Gabriela de Faría com a Angela Spica/The Engineer, Terence Rosemore com a Otis, Wendell Pierce com a Perry White, Sara Sampaio com a Eve Teschmacher i Anthony Carrigan com a Metamorpho i Nicholas Hoult com a Lex Luthor.

Pruitt Taylor Vince ha estat escollit per interpretar a Jonathan Kent, i Neva Howell per a interpretar a Martha Kent.

Superman té fixada la data d’estrena per al 11 de Juliol de 2025. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada