Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 2 de juny del 2024

'The Exorcist Movie'.

Després de que van sorgir especulacions a principis del mes de maig, ara s’ha confirmat que Mike Flanagan (Doctor Sleep) dirigirà una nova pel·lícula de L’Exorcista. És més, no serà The Exorcist Deceiver ja que els plans de Blumhouse per a la trilogia han estat descartats. (via comingsoon.net)

Flanagan sumarà a la seva llista d’adaptacions d’autors de terror al abordar una pel·lícula independent basada en el món de L’Exorcista de William Peter Baltty. Blumhouse promet una “nova versió radical” del material original i Flanagan també escriurà i produirà la pel·lícula.

Flanagan va dir en un comunicat de premsa: “L’Exorcista és una de les raons per les que em vaig convertir en cineasta i és un honor tenir l’oportunitat de provar quelcom nou, audaç i aterridor dintre del seu univers”.

Es suposava que David Gordon Green dirigiria la nova trilogia amb The Exorcist Believer de l’any passat. Desafortunadament, va ser molt criticada i la seva taquilla va quedar eclipsada per la competència Five Nights at Freddy’s, que també es va estrenar el mateix cap de setmana. Green va deixar la seva seqüela.

Universal i Blumhouse van comprar els drets de L’Exorcista a Morgan Creek per $400M el 2021. Clarament, el dany financer i de reputació ocasionat per The Exorcist Believer, fa que sigui sensat començar de nou amb una pel·lícula independent. La reputació de Flanagan com a director de terror sens dubte ajudarà a veure un altre ganivetada contra L’Exorcista.

Mike Flanagan ha estat darrera d’una gran quantitat de joies del terror modern en les nostres pantalles, grans i petites. La seva carrera a Netflix amb sèries com The Haunting of Hill House i Midnight Mass va consolidar el estatus en el gènere. Més important encara, realitzar una continuació de les versions de The Shining de Stephen King i Stanley Kubrick en una sola pel·lícula Doctor Son, és una gran pràctica per a enfrontar-se a L’Exorcista. La merescuda aclamació que rep del clàssic de 1973 de Wiliam Fridekin, L’Exorcista, fa que cada continuació sigui una lluita costeruda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada