Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 14 de juny del 2024

'Blade'.


Marvel Studios va anunciar que estava desenvolupant un reinici de Blade durant un panell memorable en el Hall H en la Comic-Con de San Diego de 2019. Mahershala Ali va pujar al escenari per a tancar el panell al costat de Kevin Feige, confirmant que interpretaria al caminant de dia del UCM en un moment que va trencar internet.

A continuació va arribar la Pandèmia, i va fer una breu aparició en forma de veu a Eternals, però des de llavors el desenvolupament del reinici ha xocat amb més d’uns quants obstacles. Blade ha perdut diversos creatius, el director original Bassam Tariq va marxar per “diferències creatives”.

En termes d’escriptors, Eric Pearson està escrivint l’últim esborrany després de que Stacy Osei-Kuffour, Beau DeMayo, Michael Starrbury, Nic Pizzolatto i Michael Green provessin el guió.

Ahir a la tarda, el reinici va ser un altre cop per a la salut quan es va conèixer la notícia de que el cineasta Yann Demange ja no dirigirà Blade.

Segons Jeff Sneider, es parla de que Ali es va sentir frustrat amb el director; si bé se’l considera un talent darrera de les càmeres, la informació afirma que també és “difícil treballar amb Denmange”.

La primícia afegeix que ell i Marvel Studios es van separar el passat mes de Març; és parla de que Kevin Feige ha estat cercant un escriptor i un director des de llavors, to i que és possible que eventualment aconsegueixin que la mateixa persona faci les dues coses.

L’últim que hem escoltat és que Blade serà una versió sòlida i valenta del personatge en lloc d’un èxit de taquilla carregat d’efectes que corre el risc de semblar més del mateix de Marvel Studios. Demange va confirmar prèviament que tindrà classificació R i no ens imaginem que això hagi canviat.

En declaracions a Entertainment Weekly, Ali ho va confirmar i va afirmar: “Estem treballant en això. Això és el millor que puc dir-vos. Estic molt animat amb la direcció del projecte. Crec que tronarem a fer-ho relativament”. “Estic sincerament encoratjat en termes de on estan les coses en quant a l’escriptura del guió, la direcció i tot això”.

Si bé alguns noten que Blade està maleïda, la pel·lícula va quedar atrapada en la pandèmia i les vagues de Hollywood del any passat, pel que el fet de que encara no s’hagi materialitzat no és massa sorprenent. Tot i això, és difícil no estar una mica preocupat, especialment perquè ha passat quasi mitja dècada des de que Marvel ho va anunciar.

No fa falta a dir, que esperem que Blade no s’estreni en la data fixada prevista per al 07 de novembre de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada