Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 21 de juny del 2024

'Freaky Friday 2'.


Actualment, Disney està considerant al veterà de The Good Place, Manny Jacinto, per a unir-se al repartiment de Freaky Friday 2 per la tant esperada seqüela de la comèdia de fantasia preferida dels fans del 2003. Aquesta marcaria l’última col·laboració de Jacinto amb Disney, ja que actualment protagonitza la sèrie de Star Wars: The Acolyte recentment estrenada a Disney+. (via Deadline)

Jacinto ha iniciat negociacions per a protagonitzar al costat de les protagonistes Lindsay Lohan i Jamie Lee Curtis, les quals repeteixen els seus respectius rols com a Anna i Tess Coleman. Abans del càsting de Jacinto, també es va informar recentment que la jove actriu en ascens Julia Butters (Once Upon a Time in Hollywood, The Fabelmans) també va estar en converses per a unir-se al projecte.

Freaky Friday 2 estarà dirigida per Nisha Ganatra (Late Night) a partir d’un guió escrit per Jordan Weiss. També estarà produïda per Andrew Gunn i Kristin Burr.

Freaky Friday va estar dirigida per Mark Waters a partir d’un guió escrit per Heather Hach i Leslie Down. Aquesta versió va marcar la tercera adaptació de Disney de la història clàssica. Es va centrar en el vincle entre una mare i la seva filla rebel. Després d’una de les seves discussions, de sobte es troben en una situació increïble quan s’assabenten de que inesperadament havien canviat de cos. La pel·lícula de 2003 va estar protagonitzada per Curtis, Lohan, Chad Michael Murray, Mark Hamon, Stephen Tobolowsky, Rosalind Chao, entre d’altres. Està basada en la novel·la homònima de 1972 de Mary Rodgers. Aquesta versió va marcar la tercera adaptació de Disney de la història clàssica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada