Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 6 de juny del 2024

'Avengers 5'.


Tot i haver-se anunciat amb anys d’antelació, les actualitzacions del desenvolupament i repartiment de Avengers 5 han estat escasses. Els fans del UCM s’han estat preguntant sobre la nova alineació dels Venjadors i quins actors i personatges tronaran en el pròxim esdeveniment.

Però com, segons s’informa, Marvel està cercant directors potencials, el projecte s’anomena una “característica conjunta” que porta de nou a dotzenes de herois, dolents i personatges secundaris del UCM.

Titulada originalment Venjadors: La Dinastia de Kang, la pel·lícula encara no li han donat un nou títol després de que Jonathan Majors fos acomiadat com a Kang el Conquistador. El director de Shang-Chi, Destin Daniel Cretton, també va abandonar la direcció del projecte i segons s’informa, Shawn Levy (Deadpool & Wolverine) és la millor opció per a dirigir-la.

Segons Deadline, encara no s’ha confirmat que Levy agafi les regnes i Marvel també podria reunir-se amb altres directors. El mitjà també va declarar que amb Michael Waldron entregant recentment l’últim esborrany del guió de la pel·lícula, Marvel està “treballant dur” per a començar a filmar una de les seves “produccions més importants fins la data” l’any que ve. A més a més, més de 60 personatges del UCM podrien tronar en l’esdeveniment creuat.

A diferència de les quatre pel·lícules anteriors (Avengers 3 es va dividir en 2 parts) de Els Venjadors, on Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson i l’altre alineació original de Els Venjadors van formar un grup central que va continuar al llarg de la franquícia, hi ha el rumor de que Venjadors 5 és una peça conjunta.

Actors i personatges que van des de veterans del UCM, com Hulk de Mark Ruffalo i Loki de Tom Hiddleston, fins a rostres relativament nous, inclòs Shang-Chi de Simu Liu, podrien tronar al costat de Doctor Strange de Benedict Cumberbatch, Star-Lord de Chris Pratt, el Capità Amèrica de Anthony Makie i Spider-Man de Tom Holland, entre d’altres.

Els detalls de la trama de Avengers 5 es mantenen en secret i no hi ha actualitzacions sobre com Marvel alterarà la narrativa després de la sortida de Jonathan Majors. Queda per veure si un nou dolent substituirà a Kang o si el paper simplement es reformula.

Avangers 5 s’estrena actualment el 01 de Maig de 2026. Abans d’això, Marvel prepararà l’híbrid estrenant com a mínim cinc pel·lícules fins al 2025, que inclou Deadpool & Wolverine, Capità Amèrica: Un Nou Món Valent, Thunderbolts*, The Fantastic Four i Blade.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada