Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 4 de juny del 2024

'Sherlock Holmes 3'.


Sherlock Holmes 3 de Robert Downey Jr. ha estat atrapat en el llimb del desenvolupament des de que es va estrenar Sherlock Holmes: A Game of Shadows el 2011 i va deixar el camí obert per a una seqüela. Els constants endarreriments van dur a molts fans a creure que potser mai veuria la llum. Tot i això, la coproductora de la seqüela, Susan Downey, ha ofert una actualització sobre el desenvolupament.

Susan Downey ha declarat recentment que tot i els endarreriments, Sherlock Holmes 3 encara està succeint amb l’equip Downey. Després de l’anunci d’una sèrie preqüela de El Jove Sherlock Holmes per a Prime Video, Sherlock Holmes 3 podria ser un altre projecte d’acció en viu en que els fans poden confiar.

Mentre promocionava la tercera temporada de Sweet Tooth produïda per Team Downey de Netflix, en una entrevista amb Screen Rant, se li va preguntar a Susan Downey sobre una actualització sobre Sherlock Holmes 3. Ella va respondre:

“Vull dir, mira, no, no hi ha cap actualització, a part de que està molt viva en els nostres cors”.

A més a més, va revelar que Jude Law i Robert Downey Jr. es troben diversos cops a l’any, el que fa voler recrear la “màgia” unint als dos a la gran pantalla. Ella va continuar:

“Tots els dies en parlem de quina és la pròxima millor versió d’això? Perquè cada cop que veig a Robert i Jude junts, el qual afortunadament puc veure alguns cops al any, sortim i simplement estic com, Puc fer que aquests nois tornin a aparèixer junts a la gran pantalla?, és màgic.

Downey no va donar un cronograma per a la producció, però va concloure dient que “hi ha d’haver alguna raó realment solida” al costat de “una gran història” per a que això succeeixi.

Robert Downey Jr. ha protagonitzat recentment The Sympathizer i apareixerà en la pròxima pel·lícula All-Star Weekend de Jamie Foxx. Més enllà d’això, sols hi ha el rumor que apareixerà a Avengers: Secret Wars i no té més projectes per a la gran pantalla. Llavors, queda per veure si Sherlock Holmes 3 es converteix en una prioritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada