Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 14 de juny del 2024

'Blade Runner 2099'.


Hunter Schafer ha estat escollida per a protagonitzar la sèrie de Blade Runner 2099 de Amazon Prime Video al costat de Michelle Yeoh.

Segons Deadline, Schafer interpretarà un paper no revelat en la nova sèrie de Blade Runner 2099. Ella s’uneix a Yeoh, qui, segons Variety, interpreta a un personatge anomenat Olwen, “descrit com una replicant prop del final de la seva vida”.

Schafer és millor coneguda per interpretar a Jules Vaughn a Euphoria de HBO. També va protagonitzar Belle el 2022 i The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes de 2023, mentre que aviat la veurem al film de Neon, Cuckoo (que s’estrenarà el pròxim 2 d’agost) i Kind of Kindness de yorgos Lanthimos (que s’estrenarà el 21 de juny).

També tindrà un paper a Mother Mary de David Lowery, coprotagonitzada per Michaela Coel, Anne Hathaway i FKA Twigs.

Els detalls de la trama de Blade Runner 2099 es mantenen en secret. La producció va començar aquesta primavera oficialment.

Silka Luisa en serà escriptora, productora executiva i showrunners de Blade Runner 2099. Scott actua com a productor executiu al costat de Michael Green, Andrew Kosove, Broderick Johnson, Ben Roberts, David W. Zucker, Clayton Krueger, Cynthia Yorkin, Frank Giustra, Isa Dick Hackett, Tom Spezialy i Richard Sharkey. Jonathan van Tulleken també dirigirà els dos primers episodis.

“El film Blade Runner, dirigit per Ridley Scott, és considerada un dels millors i més influents films de ciència-ficció de tots els temps, i estem emocionats de presentar Blade Runner 2099 als nostres clients mundials de Prime Video”, va dir el director de Amazon Studios Global Television, Vernon Sanders en un comunicat (Des de Variety). “Ens sentim honrats de poder presentar aquesta continuació de la franquícia Blade Runner i estem segurs de que al associar-nos amb Ridley Soctt, Alcon Entertaiment, Scott Free Productions i la extraordinàriament talentosa Silka Luisa, Balde Runner 2099 mantindrà l’intel·lecte, els temes i l’esperit dels seus predecessors cinematogràfics”.

Blade Runner 2099 encara no té data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada