Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 2 de juny del 2024

'Young Sherlock Holmes Series'.


Després de treballar junts recentment en la pel·lícula The Ministry of Ungentlemanly Warfare, el director Guy Ritchie es reunirà amb Hero Fiennes Tiffin (After Movies, The Woman King) en una sèrie de El Jove Sherlock Holmes.

Segons Variety, Prime Video ha concedit oficialment una comanda directa a sèrie per a la pròxima adaptació de les novel·les de El Jove Sherlock Holmes de Andy Lane. Tiffin està assignat per a interpretar el paper principal, que serveix com el seu primer gran projecte televisiu com a protagonista. En quant a Ritchie, ha signat per a dirigir i produir la sèrie, després de més d’una dècada des de que va dirigir Robert Downey Jr. i Jude Law en la seqüela de Sherlock Holmes: Joc d’Ombres.

“En El Jove Sherlock Holmes, veurem a una nova i emocionant versió del detectiu que tots creuen conèixer d’una manera que mai abans havien imaginat”, va dir Ritchie en un comunicat. “Descobrirem aquest enigmàtic personatge, descobrir què el motiva i aprendre com es converteix en el geni que tots estimem”.

El Jove Sherlock Holmes estarà escrit i produït pel showrunner Matthew Parkhill. La sèrie també compte amb els productors executius de Lane, Simon Kelton, Ivan Atkinson, Simon Maxwell, Dhana Gilbert, Colin Wilson, Marc Resteghini i Harriet Creelman. Abans de Young Sherlock, Ritchie recentment ha estat creador, director i escriptor de la sèrie The Gentlemen de Netflix, que encara no ha estat renovada.

“La sèrie és una història plena d’acció sobre l’origen del estimat detectiu de Sir Arthur Conan Doyle, en una reimaginació explosiva d’aquest personatge icònic”, es pot llegir en el resum. “Als 19 anys, Sherlock Holmes cau en desgràcia, cru, sense filtres i sense forma, quan es veu atrapat en un misteri d’assassinat a la Universitat de Oxford que amenaça la seva llibertat. Al submergir-se en el seu primer cas amb una salvatge falta de disciplina, Sherlock aconsegueix desentranyar una conspiració mundial que canviarà la seva vida per sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada