Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 6 de juny del 2024

'The Bride!'.

Jake Gyllenhaal tindrà un paper no revelat a The Bride, la pròxima pel·lícula de la seva germana Maggie.

Segons The Hollywood Reporter, l’actor de Nightcrawler té un paper a The Bride de Maggie Gyllenhaal, que s’estrenarà als Estats Units al 2025.

Si bé no està clar quin paper tant important té Jake a The Bride, va dir sobre col·laborar amb la seva germana en un altre projecte: “No seré aquella persona en una entrevista que s’emociona al respecte, però és realment emotiu per a mi”.

Jake i Maggie Gyllenhaal van interpretar a uns germans a Donnie Darko de 2001, dirigida per Richard Kelly. Ambdós també van protagonitzar dues pel·lícules dirigides pel seu pare (Stephen Gyllenhaal), A Dangerous Woman de 1993 i Homegrown de 1998.

The Bride, es va anunciar originalment com un projecte de Netflix l’agost de 2023; tot i això, el servei de streaming va abandonar el projecte poc després de anunciar-lo. Després, Warner Bros. va assumir el control el novembre de 2023, mentre que el rodatge va començar el passat mes de març.

Escrita i dirigida per Maggie Gyllenhaal, la pel·lícula està protagonitzada per Penélope Cruz, Christian Bale, Jessie Buckley, Peter Sarsgaard, Annette Bening, Julianne Hough, John Magaro i Jeannie Berlin. La pel·lícula està inspirada en La Novia de Frankenstein de 1935, que a la vegada està inspirada a Frankenstein o el, Prometeu modern de 1818 de Mary Shelley.

“La pel·lícula veu a un Frankenstein solitari viatjar a Chicago de la dècada de 1930 per a cercar l’ajuda del Dr. Euphronius per a crear-se un company”, es pot llegir en la sinopsis. “Els dos revitalitzen a una jove assassinada i neix la Novia. Ella va més enllà del que qualsevol dels dos pretenia, encenent un romanç combustible, l’atenció de la policia i un moviment social salvatge i radical”.

The Bride Actualment està programada per estrenar-se als cinemes dels Estats Units el 03 d’octubre de 2025, de la mà de Warner Bros. Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada