Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dissabte, 22 de juny del 2024

'Untitled New Line, Atomic Monster & Blumhouse Film'.

Lee Cronin dirigirà la nova pel·lícula de terror amb Atomic Monster, Blumhouse i New Line. Marcant la primera col·laboració entre les empreses. Es realitzarà juntament amb la productora Doppelgängers de Cronin. (via comingsoon.net)

La pel·lícula misteriosa del director de The Hole in the Ground i Evil Dead Rise, ja té data d’estrena i que està prevista per al 17 d’abril de 2026.

“Estic molt emocionat de reunir a la meva colla de bitxos estranys de Doppelgängers per a unir forces amb els senyors del terror a Blumhouse i Atomic Monster. Col·laborar amb Jason, James i els meravellosos equips d’aquestes dues organitzacions històriques i enormement exitoses és del que estan fets els malsons perfectes”, va dir Cronin en un  comunicat. “Poder tornar a New Line Cinema i als meus meravellosos socis d’allà és cirereta del pastís. Tinc quelcom perversament entretingut i aterridor sota la màniga i no puc esperar a dur-lo a la gran pantalla el 17 d’abril del 2026”.

A més a més, James Wan de Atomic Monster va expressar el seu entusiasme per l’associació.

“Lee és un cineasta talentós en el món del terror, el qual la seva narració ha electritzat al públic. Estem entusiasmats de col·laborar amb ell en aquest projecte i de dur als espectadors a un viatge tremendament entretingut”.

Evil Dead Rise de Cronin va recaptar $147.033.054 a nivell mundial l’any passat. Això la va convertir en una de les pel·lícules de terror amb millor recorregut a la taquilla.

Lee Cronin també dirigeix el horror hivernal Thaw per a New Line.

Si bé és possible que Cronin s’estigui allunyant de Evil Dead, la franquícia va forta. Pròximament arribaran noves entregues de la icònica saga. Després del seu fenomenal pel·lícula debut, The Last Stop in Yuma Country, Francis Galluppi dirigeix la pròxima pel·lícula principal. El director de Infested, Sébastien Vaniček dirigirà un spin-off.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada