Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 3 de juny del 2024

'Eternity'.

La guanyadora del Oscar Da’Vine Joy Randolph ha estat escollida per a protagonitzar la pròxima comèdia romàntica de A24, Eternity. Aquest marca el primer gran projecte cinematogràfic de l’actriu amb la productora.

Segons Variety, l’estrella de The Holdovers s’unirà als membres del repartiment prèviament anunciats, Miles Teller (Top Gun: Maverick), Elisabeth Olsen (Love & Dead) i Callum Turner (The Boys in the Boat) a Eternity. Els detalls de la trama encara no es coneixen, però el mitjà va informar que seguirà als personatges mentre “decideixen amb qui volen passar l’eternitat”.

L’actriu ha guanyat recentment un Oscar a la categoria de Millor Actriu de Repartiment per la seva actuació estel·lar a The Holdovers, de Alexander Payne. El seu pròxim paper és a Shadow Force de Joe Carnahan, al costat de Kerry Washington. Altres acreditacions cinematogràfiques i televisives inclouen Mother of George, The Lost City, Selfie, A Little White Lie, On the Come Up, Rustin, People of Earth, High Fidelity, The Last O.G., Only Murders in the Building i The Idol, entre d’altres.

L’actriu també té una gran quantitat de crèdits d’actuació de veu, com Trolls World Tour com a Bliss Marina, The Guilty com a CHP Dispatcher, Puss in Boots: The Last Wish com a Mama Luna, The Mr. Peabody & Sherman Show com a Christine, Madagascar: A Little Wild com a Ranger Hoof, Ultra City Smiths com la detectiu Gail Johnson i Chicago Party Aunt com a Tina.

Segons la informació de Variety, la producció de Eternity començarà aquest estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada