Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 17 de juny del 2024

'The Brave and the Bold'.


Segons Nexus Point News, DC Studios ha anat a buscar a Andy Muschietti (It, The Falsh) i Rodo Sayagues (Evil Dead, Alien: Romulus) per a escriure el guió de The Brave and the Bold.

Muschietti segueix compromès amb la direcció i curiosament, James Gunn sembla haver recorregut a dos cineastes amb gran experiència en el terror per aquest reinici. La carrera de Batman i Robin de Grant Morrison va incloure elements aterridors, inclosos el Professor Pyg, el retorçat Simon Hurt i Man-Bat.

Altres acreditacions de Sayagues inclouen Don’t Breathe i la seva seqüela, mentre que Muschietti està treballant actualment en el spin-off de It per a Max, Welcome to Derry.

El lloc web informant afegeix que “The Brave and the Bold, cerca començar la producció al 2025. Això podria preparar-lo per una estrena al estiu de 2027”. Un punt de vista tenyit de terror del Cavaller de la Nit definitivament diferenciaria a Bruce Wayne del DCU de les interaccions anteriors i de la franquícia de The Batman de Matt Reeves.

Aquesta notícia no ha estat confirmada, pel que seguirem informant de qualsevol canvi. Molts fans segueixen preocupats de que Gunn esculli a Muschietti per a dirigir The Brave and the Bold, particularment després de veure The Flash l’any passat.

Tot i això, si bé el to d’aquesta pel·lícula era un desastre, bé podria ser l’home adequat per al treball si tenim una versió més aterridora de Batman.

Parlant a principis de 2023 sobre els plans de DC Studios per a The Brave and the Bold, Gunn va dir: “Aquesta és la introducció de Batman al DCU. Aquesta és la història de Damian Wayne, qui és el veritable fill de Batman que no coneixíem que va existir durant els primers vuit o deu anys de la seva vida. Va ser criat com un petit homicida i assassí. És un petit F*** de P***. És el meu Robin preferit”.

“Està basat en el còmic de Grant Morrison, que és un dels meus còmics preferits de Batman i ho estem confeccionant tot ara mateix”.

El codirector executiu de DC Studios, Peter Safran, va afegir: “I aquesta és òbviament una pel·lícula i explicarà amb altres membres de la ‘Bat-família’ extensa, sols perquè sentim que han quedat fora de les històries de Batman al cinema durant massa temps”.

La història de The Barve and the Bold girarà al voltant a Bruce Wayne entrenant al seu fill, Damian, com a Robin, adaptant elements de Batman i Robin, aclamats per la crítica de Morrison i Frank Quitely.

Segons comentaris recents del codirector executiu de DC Studios, James Gunn, el defensor amb capa encara està lluny de ser escollit per al DCU.

The Brave and the Bold encara no té data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada