Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 28 de juny del 2024

'Superman'.

Desprès de la gran revelació del dia anterior de que l’home d’acer (David Corenswet) s’enfrontarà a un nou enemic formidable en el reinici de Superman de James Gunn, tenim un altre lot de fotos des del set de Cleveland, Ohio, que ens dona un cop d’ull molt més propera a aquest misteriós dolent.

Encara no estem exactament segurs de qui és (Ultraman? Midnighter? Bizarro? Ulusses?), però sigui qui sigui, és clarament prou poderós com per a representar una amenaça física per al Home d’Acer i mantenir-lo immobilitzat a terra.

El Insider My Time to Shine Hello insisteix en que és Ultraman.

Les fotos també ens donen una millor visió de María Gabriela de Faría com el membre de l’autoritat, L’Enginyer i Frank Grillo com a Rick Flag Sr., els quals estan treballant junts per a capturar a Superman. Està Lex Luthor (Nicholas Hoult) donant ordres? O sabem que Amanda Waller està movent els fils?

A continuació podeu donar-li un cop d’ull a les imatges...

També tenim les primeres imatges de Lex Luthor (Hoult). Desprès d’arribar al set sota una gorra a principis d’aquesta setmana, ara tenim el primer cop d’ull a Nicholas Hoult (X-Men: First Class, Mad Max: Fury Road) com l’enemic de Home d’Acer, Lex Luthor.

No podem veure que du Hoult sota del que sembla un impermeable, però el seu cap calb clarament llueix amb alguns talls. Luthor ha estat involucrat en una batalla (Hoult ha insinuat prèviament que la seva versió del dolent entrarà en acció) o simplement va ser colpejat per alguns trossos de runa que hem vist escampats per Metròpolis en fotos anteriors?

De qualsevol manera, Lex es veu una mica deteriorat aquí. Amb sort, podrem veure millor a Hoult filmant les seves escenes a mesura que continuï el rodatge.

A continuació podeu veure’n les imatges...

“Superman explica la història del viatge de Superman per a reconciliar la seva herència Kryptoniana amb la seva educació humana com a Clark Kent a Smallville, Kansas. És l’encarnació de la veritat, la justícia i l’estil estatunidenc, guiat per la bondat humana en un món que considera la bondat com quelcom passat de moda”.

 La pel·lícula escrita i dirigida per James Gunn, està protagonitzada per David Corenswet com a Kal-El/Clark Kent, Rachel Brosnahan com a Lois Lane, Nathan Filion com a Guy Gardner/Green Lantern, Isabela Merced com a Hawkgirl i Edi Gathegi com a Mister Terrífic.

Completen el repartiment Sean Gunn com a Maxwell Lord, María Gabriela de Faría com a Angela Spica/The Engineer, Terence Rosemore com a Otis, Wendell Pierce com a Perry White, Sara Sampaio com a Eve Teschmacher i Anthony Carrigan com a Metamorpho i Nicholas Hoult com a Lex Luthor.

Pruitt Taylor Vince ha estat escollit per interpretar a Jonathan Kent, i Neva Howell per a interpretar a Martha Kent.

Superman té fixada la data d’estrena per al 11 de Juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada