Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 14 de juny del 2024

'The Institute Series'.

Actualment s’està desenvolupant una nova sèrie de Stephen King. MGM+ li ha ofert a The Institute un encàrrec per a una sèrie, amb Ben Barnes (Shadow and Bone) i Mary-Louise Parker (Weeds) per  a protagonitzar el projecte.

La novel·la de suspens més venuda de King l’any 2019, anunciada com una “història esfereïdora i dramàtica del bé contra el mal”, ha rebut una comanda de vuit episodis, la qual la seva producció està programada per a començar a Nova Escòcia a finals d’aquest any. Jack Bender (Mr. Mercedes) serà el director de la sèrie. Bender també en serà productor executiu de la sèrie al costat de Benjamin Cavell (The Stand), qui escriurà el guió de l’adaptació de la sèrie de The Institute.

Barnes interpretarà a Tim Jamieson, un personatge descrit com un “ex policia desil·lusionat que accepte un treball com baula nocturn en un petit poble”. Mentre tant, Parker interpretarà a “l’encantadora però tenaç directora de The Institute”, la Sra. Sigsby.

La història començarà amb un nen de 12 anys anomenat Luke Ellis, qui desperta un dia en una instal·lació ombrívola anomenada The Institute. Allà, se li unirà un grup de nens que posseeixen poders especials i que, de la mateixa manera que ell, varen ser segrestats per la mateixa i misteriosa raó.

“Quan segresten al geni Luke Ellis de 12 anys, que desperta al Institut, una instal·lació plena de nens que van arribar allà de la mateixa manera que ell i que posseeixen habilitats inusuals. En un poble proper, el turmentat ex oficial de policia Tim Jamieson (Barnes) ha vingut a buscar començar una nova vida, però la pau i la tranquil·litat no duraran, ja que la seva història i la de Luke estan destinades a xocar”, diu la sinopsis (via Deadline).

“Estic encantat i emocionat davant la perspectiva de que The Institute, amb el seu suspens d’alta intensitat, es filmi com una sèrie. La combinació de Jack Bender i Ben Cavell garanteix que els resultats seran fantàstics”, va dir King en un comunicat compartit amb el mitjà.

Encara no sabem la data d’estrena per a The Institute.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada