Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 21 de juny del 2024

'Deadpool & Spider-Man'?


Si bé Deadpool & Wolverine és el crossover somiat que Ryan Reynolds sempre va voler fer, el director Shawn Levy ja té u altre equip en ment que involucra al Spider-Man de Tom Holland. S’ha informat que Levy està a la llista de directors possibles per a dirigir Avengers 5 i també participarà en la temporada 5 de Stranger Things el pròxim any. Però a més a més d’això, té els ulls fixats en un crossover de somni que involucra a Deadpool i Spider-Man.

Després de que Spider-Man: No Way Home dugués als Spider-Man de Tobey Maguire i Andrew Garfield al mateix univers que el Peter Parker de Holland, Deadpool & Wolverine possiblement s’hagi convertit en el pròxim esdeveniment creuat més important per al UCM. Però existeix la possibilitat de que Deadpool i Spider-Man també formin equip perquè això és el que Shawn Levy desitja fer a continuació.

En una entrevista amb Total Film (a través de Games Radar), Levy va dir:

“El que passa amb Deadpool és que crec que fa que tot sigui més interessant gràcies al seu atreviment. Però, vaja, m’agradaria veure a Deadpool i Spidey. Aquesta és una pel·lícula que m’agradaria fer”.

VA continuar elogiant les habilitats de Tom Holland en esdeveniments creuats:

“Sento que Tom Holland donaria voltes al voltant dels demés”.

L’escala murs de Holland ja va aparèixer en quatre esdeveniments creuats del UCM, inclòs Spider-Man: No Way Home. Però, el fet que el director de Deadpool & Wolverine vulgui dirigir un crossover que l’involucri, existeix una gran possibilitat que Deadpool 4 i Spider-Man 5 (o 4) del UCM es converteixin en una pel·lícula d’equip de Deadpool i Spider-Man. De totes maneres, de moment no hi ha res confirmat.

Els dos personatges van tenir un “bromance” icònic en la sèrie de còmics de Spider-Man/Deadpool. Molts van gaudir veient-los junts en la sèrie animada Ultimate Spider-Man de Marvel. Llavors, els fans del UCM podrien estar intrigats per la seva aliança a la gran pantalla. Queda per veure si això rep llum verda oficial.

Deadpool & Wolverine arribarà als cinemes el pròxim 26 de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada