Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 25 de juny del 2024

'Nobody 2'.


Nobody 2 està oficialment en procés, amb Bob Odenkirk llest per a tornar i la pel·lícula ha trobat oficialment a un director.

Segons ens informen des de Variety, Odenkirk tornarà oficialment per a la seqüela del thriller d’acció de 2021, que ara estarà dirigit per Timo Tjahjanto (The Night Comes For Us, May the Devil Take You). Anteriorment, la primera pel·lícula va ser dirigida per Ilya Naishuller.

Actualment, no s’ha ofert informació sobra la seqüela, que segons Variety s’estrenarà el 15 d’agost de 2025. La seqüela estarà escrita per Derek Kolstad, qui també va escriure el film original. Els productors de la pel·lícula inclouen a Marc Provissiero, Braden Aftergood, David Leitch i Kelly McCormick.

Estrenada als cinemes dels Estats Units el març de 2021, Nobody va veure a Odenkirk (Better Call Saul), interpretar a un ex assassí anomenat Hutch Mansell. Nielsen va interpretar a la seva esposa, Becca, mentre que la pel·lícula també va estar protagonitzada per Christopher Lloyd, RZA, Aleksei Serebryakov i Michael Ironside.

La pel·lícula, produïda per Odenkirk, David Leitch, Braden Aftergood i Marc Provissiero al costat de McCormick, va recaptar un total de $57.510.518 per un pressupost de $16M. En gran majoria va rebre crítiques positives.

Actualment, Nobody està en el servei de streaming (amb anuncis) a Amazon Freevee.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada