Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 21 de juny del 2024

'The Life of Chuck'.

Amb el recent anunci de que La Vida de Chuck participarà en el Toronto International Film Festival (TIFF) per a la seva estrena mundial, s’ha revelat una imatge d’un primer cop d’ull que presenta a Tom Hiddleston com el personatge principal. (Via Bloody Disgusting).

La pròxima adaptació del llibre de Stephen King per part de Mike Flanagan, s’ha unit als títols que adornen el TIFF d’aquest any, inclosos Elton John: Never Too Late, Marielle Heller’s Nightbitch i The Wild Robot. Mentre es prepara per a la seva 49a edició, el festival desplegarà la seva catifa vermella del 05 al 15 de setembre.

A continuació podeu veure’n la imatge...

Protagonitzada per Hiddleston com a Charles “Chuck” Krantz, The Life of Chuck es basarà en el conte de King de 2020 del mateix nom de l’antologia del autor I fit Bleeds. La novel·la és una col·lecció de quatre novel·les inèdites del llegendari autor, incloses The Life of Chuck, If it Bleeds, Rat i Mr. Harrigan’s Phone, que va rebre una adaptació l’any 2022, protagonitzada per Jaeden Martell i Donald Sutherland.

“Chuck viatge cap enrere en el temps veien la seva vida després de morir. Al veure esdeveniments passats, s’obsessiona amb un ex alumne que podria tenir un do especial”, és pot llegir en la sinopsis.

A més  amés de Hiddleston, La Vida de Chuck també compte amb alguns dels grans noms de la industria cinematogràfica, inclosos Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave), Karen Gillan (Guardians of the Galaxy), Jacob Tremblay (Wonder), Mark Hamill (Star Wars), Matthew Lillard (Five Nights at Freddy’s), David Dastmalchian (Late Night with the Devil) i Heather Langenkamp (A Nightmare on Elm Street).

La resta del repartiment inclou a Harvey Guillén, Benjamin Pajak, Trinity Jo-li Bliss, Mia Sara, Q’Orianka Kilcher, Antonio Raul Corbo, Annalise Basso, Samantha Sloyan, Rahul Kohli, Matt Biedel, Sauriyan Sapkota, Saidah Arrika Ekulona, Kate Siegel, Carl Lumbly, Michael Trucco, Violet McGraw i Molly C. Quinn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada