Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 2 de juny del 2024

'Captain America: Brave New World'.


Després de les especulacions de que Giancarlo Esposito podria ser el nou Magneto del UCM, finalment serà el dolent de Captain America: Brave New World i ja ha sortit la primera imatge des del set. (via comicbookmovie.com)

Amb tres ganivets al pit i una pistola (destral?) enfundada al costat esquerra, aquest misteriós dolent llueix formidable. El més provable és que apunti al nou Capità Amèrica del UCM, però qui redimoni és ell?

La veritat és que no es sap.

Si bé les fotos com aquestes donarien alguna pista, res aquí identifica a Esposito com un personatge específic de Marvel. L’actor ha dit que apareixerà a una sèrie de televisió, després d’aquest debut a la gran pantalla, pel que interpretar a un assassí, potencialment contractat per l’alcalde Wilson Fisk, a Daredevil: Born Again, per exemple, té sentit.

Podria ser una versió fonamentada del Assassí de la Societat Serpent o un altre obscur malvat dels còmics; per altre banda, Marvel Studios pot haver creat un personatge completament original per a que l’interpreti l’actor de Breaking Bad.

Gran part de Capità Amèrica: Un Nou Món Valent, es va rodar l’any 2023 abans de que els vagues de WGA i SAG-AFTRA aturessin la producció. Durant el temps d’inactivitat, els executius de Marvel Studios van decidir que la seqüela de The Falcon and the Winter Soldier necessitava una revisió i van contractar al escriptor Matthew Orton per a escriure escenes per a les noves filmacions.

El personatge de Esposito es va afegir durant aquestes reescriptures i ha estat descrit com “un agent antagònic del caos” i “una seriosa espina clavada al costat de Sam Wilson”. Una cosa que ara està clara és que no interpretarà a un personatge important com ara Doctor Doom o Magneto.

A continuació podeu veure’n la foto...

El repartiment de Capità Amèrica: Un Nou Món Valent inclou a Anthony Mackie, Harrison Ford, Danny Ramirez, Carl Lumbly, Tim Blake Nelson, Shira Haas, Liv Tyler, Xosha Roquemore, Giancarlo Esposito i la superestrella de la WWE Seth Rollins.

La pel·lícula arribarà als cinemes el 14 de febrer de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada