Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 24 de juny del 2024

'Miles Morales Live-Action'.


Es podria estar preparant una pel·lícula d’acció real de Miles Morales, ja que una informació recent suggereix que Sony Pictures ha començat a realitzar un càsting per al paper.

Durant l’últim episodi del podcast The Hot Mic, l’expert en cinema Jeff Sneider va revelar que va sentir que Sony estava cercant un càsting per a un Morales d’acció real. El seu coamfitrió, el YouTuber John Rocha, va preguntar quin podria ser el futur del projecte, però Sneider va dir que no tenia més informació en aquell moment.

          

Els rumors sobre una pel·lícula d’acció real protagonitzada per Miles Morales han estat sorgint durant anys i molts fans esperen que Sony o Marvel Studios comencin a avançar en un projecte. L’any passat, els productors de Spider-Man, Amy Pascal i Avi Arad, van parlar sobre el potencial d’un projecte a Sony i Pascal va dir que els fans “ho veurien tot” amb respecte a una pregunta sobre una pel·lícula de Spider-Woman i Miles.

Creat per primer cop l’any 2011 per l’escriptor Brian Michael Bendis i l’artista Sara Pichelli, Morales va ser introduït a Ultimate Marvel Universe a Marvel Comics, però finalment va arribar al Univers Marvel principal.

Des de la seva creació el 2011, Spider-Man de Morales s’ha convertit en una de les versions més populars del personatge. No sols ha aparegut en diversos videojocs (inclosa la franquícia Spider-Man de Insomniac Games), sinó que el personatge també és protagonista de la sèrie de pel·lícules animades del “Spider-Verse”, aclamades per la crítica.

La pel·lícula més recent de Spider-Man, Spider-Man: Across the Spider-Verse, està dirigida per Joaquim Dos Santos, Kemp Powers i Justin K. Thompson. Compte amb les veus de Shameik Moore com a Miles Morales, Hailee Steinfeld com a Gwen Stacy, Jake Johnson com a Peter B. Parker, Issa Rae com a Spider-Woman, Daniel Kaluuya coma Spider-Punk, Karan Soni com a Spider-Man India, Oscar Isaac com a Spider-Man 2099, Jason Schwartzman com a The Spot, Brian Tyree Henry com a Jefferson Davis, Luna Lauren Velez com a Rio Morales, Greta Lee com a Lyla i Andy Samberg, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada