Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 26 de juny del 2024

'Namor'.


Una complicada qüestió de drets va impedir que Marvel Studios presentés a Namor en el UCM durant molts anys, però l’antiheroi aquàtic finalment va fer el seu debut a Black Panther: Wakanda Forever.

L’actor de Narcos, Tenoch Huerta, va interpretar al personatge, que va començar com enemic de Shuri (Letitia Wright), abans de formar una aliança incomoda amb el nou protector de Wakanda cap al final de la pel·lícula.

L’any passat, Huerta va ser acusat d’agressió sexual per part de la saxofonista María Elena Ríos, qui va acusar al actor de ser un “depredador sexual” en una sèrie de piulades.

La història va ser recollida i va circular àmpliament en línia i Huerta després va emetre una declaració (a través de Variety) negant categòricament les afirmacions de Ríos i qualificant-les de “falses i completament sense fonament”.

“Fa aproximadament un any vaig sortir amb Elena durant diversos mesos”, va escriure Huerta. “Va ser consensuat en tot moment, com poden ser testimonis molts d’altres. I en tot moment hi va haver-hi una relació amorosa, càlida i de suport mutu. Tot i això, després de que la relació va acabar, Elena va començar a tergiversar les nostres interaccions tant en privat com davant d’amics comuns”.

“Com a resultat, fa uns mesos vaig contractar a un equip legal per a iniciar les accions apropiades per a protegir la meva reputació i refutar aquestes acusacions irresponsables i falses que poden ocasionar grans perjudicis i danys”, va continuar. “Tot i que no sóc perfecte en absolut, se que aquestes acusacions són senzillament falses. I tot i que sempre treballaré per a millorar, necessito impugnar les afirmacions que siguin falses i ofensives”.

Huerta va abandonar el seu següent projecte, una pel·lícula de Netflix titulada Fiesta en la Madriguera, poc desprès per a “continuar el procés de restaurar la meva reputació” i no hem sabut res més des de llavors.

Ara Daniel Richtman ens informa de que Marvel Studios està treballant en un projecte en solitari de Namor (no estem segurs si és una pel·lícula o una sèrie de Disney+). No s’anomena a Huerta, però existeix alguna possibilitat de que sigui substituït en el paper desprès de les acusacions?

Jonathan Majors va ser acomiadat com a Kang, però això va ser desprès de que el declaressin culpable d’agressió i fins on sabem, Huerta mai va ser acusat formalment.

En qualsevol cas, si això és exacte, és provable que el projecte es trobi en les primeres fases del desenvolupament, però esperem poder actualitzar-lo aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada