Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 4 de juny del 2024

'Goosebumps Season 2'.


El repartiment de la segona temporada de Goosebumps continua creixent i Disney ha anunciat que un grapat d’actors s’han unit al repartiment com a membres recurrents. (via comingsoon.net)

La sèrie antològica de Disney afegirà a Arjun Athalye (Are You Afraid of the Dark), Eloise Payet (The End of the Party), Christopher Paul Richards (The Kids Are Alright), Kyra Tantao (Zombies 3), Stony Blyden (American Born Chinese) i Sakina Jaffrey (Billions).

El grup d’actors s’uneix al repartiment prèviament anunciat que inclou a David Schwimmer, Ana Ortiz, Sam McCarthy, Jayden Bartels, Elijah Cooper, Galilea La Salvia i Francesca Noel.


El resum de la temporada 2 diu: “Germans adolescents descobreixen una amenaça que es sacseja, el que desencadena una cadena d’esdeveniments que revelen un profund misteri. Mentre s’endinsen a lo desconegut, el duo es veu rodejat en l’esgarrifosa història de quatre adolescents que van desaparèixer misteriosament l’any 1994.

Creada per Rob Letterman i Nicholas Stoller, Goosebumps, basada en la popular sèrie de llibres de R.L. Stine, es va estrenar a Disney+ i Hulu l’octubre de 2023. La primera temporada va estar protagonitzada per Zack Morris, Isa Briones, Miles McKenna, Ana Yi Puig, Will Price, Rachel Harris i Justin Long.

Goosebumps es va renovar per a una segona temporada el febrer d’enguany. La nova temporada tindrà vuit episodis i comptarà amb un repartiment i un escenari completament nous.

Encara no hi ha data d’estrena per a la segona temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada