Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 26 de juny del 2024

'Lanterns'.


Ens hem vist inundats amb les fotos des del set de rodatge de Superman, però si això no fos suficient per aquells de vosaltres que esteu entusiasmats amb el DCU, llavors tenim encara més bones notícies per a compartir.

HBO, en associació amb Warner Bros. Television i DC Studios, ha realitzat una comanda de vuit episodis directes a sèrie per a Lanterns. També s’ha confirmat l’equip creatiu d’aquest esperat reinici de Green Lantern, amb el nominat al Emmy Chris Mundy (True Detective: Night Country, Ozark) com a showrunner i productor executiu.

El guanyador del Emmy Damon Lindelof (Watchmen, The Leftovers) i el guanyador del premi Eisner Tom King (Mister Miracle, Supergirl) coescriuran la nova sèrie amb Mundy. Lindelof i King també en seran productors executius.

És provable que aquests noms us siguin familiars, perquè han estat flotant a l’aire durant diversos mesos.

En quant al resum oficial de Lanterns, revela que “La sèrie segueix al nou recluta John Stewart i a la llegenda de Lantern Hal Jordan, dos policies intergalàctics arrastrats a un obscur misteri terrestre mentre investiguen un assassinat en el cor dels Estats Units”.

La notícia sorgeix com a part d’un replantejament del servei de streaming de HBO, ja que aquesta sèrie, juntament amb el reinici de Harry Potter i la preqüela de It, Welcome to Derry, s’estan traslladant de Max a la xarxa de cable que House of the Dragon considera la seva llar.

Queda per veure el que significa per als pròxims títols de Max, Creature Commandos i Peacemaker Temporada 2.

Casey Bloys, president i director executiu de HBO i Max Content, diu: “Estem encantats de reunir-nos amb Chris Mundy i Damon Lindelof mentre s’associen amb Tom per aquesta nova versió de ‘Green Lantern’ de DC”. Com a part de la visió de James i Peter per al Univers de DC, aquesta primera nova sèrie d’acció en viu marcarà una nova i emocionant era”.

James Gunn i Peter Safran, copresidents i codirectors executius de DC Studios, van compartir una declaració conjunta que diu: “Estem encantats de dur aquest títol fonamental de DC a HBO amb Chris, Damon i Tom al cap davant”.

“John Stewart i Hal Jordan són dos dels personatges més atractius de DC i Lanterns els dona vida en una història de detectius original que és una part fonamental del DCU unificat que estrenarem el pròxim estiu amb ‘Superman’”.

A part d’una breu aparició que parpelleja i t’ho perdries d’un Green Lantern anterior ambdues versions de Justice League, Green Lantern ha estat M.I.A. des de la pel·lícula de 2011 protagonitzada per Ryan Reynolds i Blake Lively. S’han fet diversos intents per a reiniciar la franquícia però Lanterns és el primer en enlairar-se.

Actualment no hi ha cap data d’estrena.

(via comicbookmovie.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada