Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 5 de juny del 2024

'Jurassic World 4'.


El repartiment de la nova pel·lícula de Jurassic World continua ampliant-se.

Segons Deadline, Luna Blaise ha estat escollida per a unir-se al repartiment de la pròxima pel·lícula de Jurassic World de Universal. No està clar a qui interpretarà.

S’uneix a Scarlett Johansson, Manuel Garcia-Rulfo, Mahershala Ali, Jonathan Bailey i Rupert Friend, en la pel·lícula dirigida per Gareth Edwards.

Els detalls de la trama de la nova pel·lícula es mantenen en secret. L’última pel·lícula de Jurassic World, Jurassic World Dominion, es va estrenar l’any 2022 i va recaptar $1.001.978.080 a nivell mundial.

Blaise és millor coneguda per interpretar a Olive Stone a Manifest, que es va estrenar a la NBC el 2018. La sèrie va ser cancel·lada inicialment per la NBC després de tres temporades, tot i que després Netflix va realitzar una quarta i última temporada de la sèrie que es va estrenar el novembre del 2022.

També va interpretar a Nicole a Fresh Off the Boat i ha protagonitzat pel·lícules com Memoria de 2015 i Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe de 2023.

El guió ha estat escrit per David Koepp. Segons Deadline, la pel·lícula serà una “nova versió” en la que Chris Pratt o Bryce Dallas Howard no reprendran els seus respectius papers. Tampoc s’espera que tronin Jeff Goldblum, Laura Dern o Sam Neill.

Steven Spielberg és el productor executiu de la pel·lícula a través de Amblin al costat de Frank Marshall i Patrick Crowley per a Kennedy-Marshall.

Abans que Edwards fos anunciat, David Leitch va estar prèviament en converses per a dirigir. La filmografia de Edwards inclou Monsters de 2010, Godzilla de 2014, Rogue One: A Star Wars Story de 2016 i The Creator de 2023.

La nova pel·lícula de Jurassic World s’estrenarà als cinemes dels Estats Units el 2 de juny de 2025 de la mà de universal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada