Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 4 de juny del 2024

'Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery'.


Josh Brolin s’ha unit al repartiment de Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery.

Segons The Hollywood Reporter, Brolin és l’últim actor en unir-se al repartiment.

El repartiment també inclou a Josh O’Connor, Cilee Spaeny, Andre Scott, Kerry Washington, Glenn Close, Jeremy Renner, Mila Kunis. Daniel Craig reprendrà el seu paper de Benoit Blanc.

Brolin va fer el seu debut com a actor professional a The Goonies l’any 1985. És conegut per interpretar a Thanos en el Univers Cinematogràfic de Marvel, mentre que també va interpretar a Cable a Deadpool 2 de 2018 i a Gurney Halleck en les pel·lícules de Dune de Denis Villeneuve.

La seva filmografia inclou Hollow Man del 2000, American Gangster de 2007, W de 2008, Jona Hex de 2010, True Grit de 2010, Men in Black 3 de 2012, Oldboy de 2013, Inherent Vice de 2014, Sicario de 2015 i Hail, Cesar de 2016, entre d’altres.

Pròximament el podrem veure a Brothers dirigida per Max Barbakow i també protagonitzada per Peter Dinklage, Taylour Paige, Close i Brendan Fraser, mentre que també apareixerà a Weapons de Zach Cregger. Brolin també interpreta a Royall Abbott a Outer Range de Amazon Prime, que recentment ha estrenat la seva segona temporada.

També segons Variety, Daryl McCormack s’unirà al repartiment també de Knives Out 3 en un paper no revelat.

McCormack és millor conegut pel seu paper a la sèrie de la BBC Peaky Blinders, on va interpretar el paper de Isaiah Jesus. També va protagonitzar la telenovel·la irlandesa Fair City, apareixent a la sèrie durant 36 episodis, el que va ser el seu debut com a actor.

Els detalls de la trama de la pel·lícula es manté en secret. La pel·lícula està escrita i dirigida per Johnson, qui també va escriure i dirigir les dues pel·lícules anteriors de la franquícia: Knives Out de 2019 i Glass Onion: A Knives Out Mystery de 2022.

S’espera que la producció de Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery comenci en breu, per a una estrena al 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada