Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 26 de juny del 2024

'Red One'.

En mig d’una recent controvèrsia al voltant del comportament de l’actor Dwayne Johnson en el set, Amazon MGM Studios ha publicat el primer tràiler de la nova comèdia d’acció i fantasia, Red One.

La pel·lícula està protagonitzada per Johnson com un agent de seguretat del pol Nord que forma equip amb un hàbil però “trapella” caça-recompenses (Chris Evans) per a localitzar i rescatar a un Pare Noel impressionantment segrestat (J.K. Simmons) quan és segrestat per un grup d’assaltants desconeguts.

En el camí, la parella desparellada s’enfronta a alguns ninots de neu, Krampus i altres criatures CGI d’aspecte lleugerament dubtós.

Wonder Woman inclús rep una menció quan el personatge de Johnson pren un cotxe de joguina Hot Wheels comú i corrent i el converteix en un Chevy Corvette de mida completa, el que du a Evans a tornar a la botiga i preguntar: “No teniu una figura d’acció de Wonder Woman, tu?

Dirigida per Jake Kasdan (Jumanji), la pel·lícula ha estat descrita anteriorment com una comèdia d’acció i aventures de quatre quadrants que recorre el món i que imaginava un univers completament nou per a explorar dintre del gènere nadalenc.

Red One està basada en una història original del president de producció de Seven Bucks Productions, Hiram García. Chris Morgan , freqüent col·laborador de Seven Bucks, qui anteriorment va treballar amb la companyia a nombroses pel·lícules del univers Fast & Furious, ha escrit el guió.

Els productors de la pel·lícula inclouen a Kasdan i Melvin Mar a través de The Detective Agency, Morgan a través de Chris Morgan Productions i Hiram García, Dany García i Dwayne Johnson a través de Seven Bucks Productions. Coproduïda per Sky Salem Robinson de The Detective Agency.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


“Desapareguts: Santa Claus [Nom en Clau: Red One]!! Tots els punts alerten a tots a tot el món: estigueu atents a aquest home”, es pot llegir en el cartell de cerca. “Vist per últim cop al Pol Nord. Si té alguna informació, comuniqueu-vos amb el Centre de Comandament del Pol Nord de E.L.F. a través del número que apareix en la part inferior d’aquest cartell oficial de RED ONE. Necessitem la vostra ajuda. El nadal depèn d’això. I Nick, Amic, si estàs llegint això, et trobaré ~ Callum Drift, comandant de The E.L.F.”

Segons la sinopsis oficial, “Després de que Santa Claus (Simmons), nom en clau: ‘Red One’, sigui segrestat, el Cap de seguretat del Pol Nord (Johnson) ha de formar equip amb el caça-recompenses més infame del món (Evans) en una missió recorrent el món i plena d’acció per a salvar el Nadal”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada