Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dissabte, 22 de juny del 2024

'RIP'.

Ben Affleck i Matt Damon s’uneixen un cop més, aquest cop per a un nou thriller criminal. Els dos es van fer famosos escrivint i protagonitzant la pel·lícula guanyadora d’un Oscar, Good Will Hunting i recentment van aparèixer junts en la pel·lícula Air de 2023. Ara, cerquen aparèixer junts novament davant la càmera en una pel·lícula del director Joe Carnahan.

Segons la informació, Ben Affleck s’està associant amb Matt Damon per a un pròxim projecte titulat RIP. Joe Carnahan ocuparà la cadira de director i escriurà el guió de la pel·lícula.

Des de Deadline, ens informen de que els plans són filmar RIP aquesta tardor amb la productora de Affleck i Damon, Artists Equity. Sense més informació per ara, RIP ha estat descrit simplement com un thriller criminal.

Encara no hi ha més detalls de la trama i la pel·lícula no ha trobat distribuïdor. Però hi ha molt d’interès per part de diversos estudis de cinema i de servei de streaming. Per tant, podria ser atrapat molt aviat tot i que l’acord s’ha tancat recentment.

Joe Carnahan es reunirà amb Affleck després de treballar amb ell en el thriller policial Smokin’ Aces. El director va guanyar reconeixement per primer cop per dirigir l’aclamat thriller policial Narc i tronarà al gènere del thriller policial amb RIP.

Matt Damon protagonitzarà The Instigators de Doug Liman aquest estiu amb Casey Affleck. Mentre tant, el germà gran, Ben Affleck està vinculat a diversos pròxims projectes, inclòs The Accountant 2. Ell i Damon van estar vinculats al thriller criminal anomenat Animals sota la seva productora Artists Equity a principis d’aquest any. Tot i això, el projecte ha quedat en suspens degut a conflictes de programació amb The Acconuntant 2.

Ara que Affleck ha acabat amb la producció de la seqüela de The Accountant, és provable que ell i Damon realitzin primer RIP abans de tornar a Animals. Encara no s’ha revelat una data d’estrena i altres detalls del repartiment de RIP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada