Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dissabte, 15 de juny del 2024

'Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery'.

La primera fotografia de Knives Out 3 mostra l’inici oficial de la producció de Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery.

A X, el director de Knives Out, Rian Johnson, ha compartit una foto de Daniel Craig reprenen el seu paper de Benoit Blanc a Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery. El peu de foto diu: “Aaaa i ens en anem! Avui és el dia 1 de rodatge del pròxim misteri de Benoit Blanc, Wake Up Dead Man. Ens veiem al altre costat”.

A continuació podeu veure el post...

Parlant amb Netflix Tudum, Johnson va parlar sobre el gran repartiment que protagonitzarà Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery.

“Hem tingut molta sort amb cadascuna d’aquestes pel·lícules d’haver reunit a alguns dels meus actors preferits del planeta i aquest és absolutament el cas aquí”, va dir Johnson. “També són persones encantadores que s’entenen bé, el qual és l’aspecte del sopar. Quan fas una pel·lícula coral com aquesta, crec que això és clau”.

Al costat de Craig, Knives Out 3 està protagonitzada per Josh O’Connor, Cailee Spaeny, Andrew Scott, Glenn Close, Mila Kunis, Josh Brolin, Kerry Washington, Daryl McCormack, Thomas Haden Church i Jeremy Renner.

Amb respecte al paper de Renner i la seva breu aparició amb salsa picant a Glass Onion: A Knives Out Mystery de 2022, Johnson va dir: “Jeremy és un gran actor amb el que volia treballar des de fa molt de temps. Em va aliviar molt que penses que lo de la salsa picant era graciós” Ell està interpretant un paper adequat en aquest film, mantindrem la salsa fora de la pantalla. Potser posem algunes ampolles a la taula del càtering”.

Johnson també va dir sobre el títol de la pel·lícula, que també és el títol d’una cançó de U2 inclosa a l’àlbum “Pop” de 1997. “Pop és un àlbum molt subestimat i aquesta cançó és molt adequada per al títol. Però tinc Wake Up Dead Man al meu cap des de fa molt de temps i vaig escoltar la frase per primer cop a la música folklòrica estatunidenca”.

Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery s’estrenarà en algun moment del 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada