Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 23 de juny del 2024

'They Follow'.


Si bé l’actriu de It Follows, Maika Monroe, s’absté de revelar detalls essencials sobre la pròxima seqüela They Follow, va avançar que el públic gaudirà d’una seqüela “més gran, més obscura i més fotut” de la pel·lícula de terror de 2014.

La seqüela de la pel·lícula de terror dirigida per David Robert Mitchell es va anunciar l’any passat, amb Monroe repetint el seu paper de Jay Height i Mitchell tronant a dirigir.

La pel·lícula es centrava en Jay, qui va ser perseguida per una entitat que va aparèixer després de que ella s’anés al llit amb el seu nuvi. Una maledicció que es transmet d’una persona a un altre a través del contacte sexual, fa el que pot fer desfer-se’n de l’entitat, que sols pot desaparèixer un cop que Jay decideix passar-li a un altre persona.

Encara es desconeix per ara de què tractarà la seqüela. Monroe, per altre banda, tampoc va revelar res sobre la trama de la pel·lícula. Tot i això, en una entrevista amb Collider, l’actriu va comentar que la seqüela és “molt bona” i que està “emocionada” de tronar a trobar-se amb Jay.

“Però com saps amb la primera pel·lícula, no em vaig atribuir cap mèrit, David és brillant. Vull dir, ell és brillant. Tota la pel·lícula es va transformar en aquest moment. Estava canviant el joc en el gènere i mai faria una seqüela si no pensés que la superaria. És molt específic i rebutja moltes propostes”, va dir Monroe.

I va afegir: “Ell simplement sap el que vol i ho vol fer. Vull dir, al principi vaig pensar: “Oh, una seqüela? A on anirem? I ho vaig llegir i es refotudament bo. És tant bo. Estic tant emocionada. Crec que on coneixeràs a Jay és en aquest moment i potser no és el que esperaves, però és genial. És sols que, per descomptat, com tot el món diu que les seqüeles, literalment, és més gran, més obscura i més fotut. Llegir-ho va ser la cosa més boja que mai hagi existit”.

It Follows també va estar protagonitzat per Keir Gilchrist com a Paul Bolduan, Olivia Luccardi com a Yara Davis, Daniel Zovatto com a Greg Hannigan, Jake Weary com a Hugh, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada