Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 21 de juny del 2024

'SOULM8TE'.

S’està preparant un spin-off de M3GAN de la franquícia de pel·lícules de terror en forma de thriller eròtic anomenat Soulm8te.

La pel·lícula, segons Variety, es centrarà en un home que “adquireix un androide amb intel·ligència artificial per a fer front a la pèrdua de la seva esposa recentment difunta”, explica la sinopsis de la pel·lícula. “En un intent per crear una parella veritablement sensible, sense adonar-se’n converteix a un inofensiu lovebot en una anima bessona mortal”.

No se’n sap molt de la pròxima pel·lícula, però es descriu com centrada en la sensació dels “thrillers domèstics dels 90’s”, però amb un toc tecnològic. Kate Dolan (You Are Not My Mother) dirigirà la pel·lícula, la qual s’estrenarà en un principi el 02 de Gener de 2026.

“Bàsicament, veig aquesta pel·lícula com una exploració de les relacions i la soledat”, va dir Dolan en un comunicat anunciant el nou projecte. “Tot i els avenços tecnològics, hi ha veritats humanes duradores de les que no podem escapar i espero profunditzar en aquestes profunditats”.

A més a més de dirigir, Dolan també ha reescrit l’esborrany original escrit per Rafael Jordan, mentre que la història s’atribueix a James Wan, Ingrid Bisu i Jordan.

Després de convertir-se en un èxit el 2023, actualment s’està treballant en una seqüela de M3GAN, titulada M3GAN 2.0. En aquesta pel·lícula les actrius Allison Williams i Violet McGraw reprendran els seus respectius papers i la seva estrena està prevista per al 27 de juny de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada