Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dissabte, 22 de juny del 2024

'Spider-Man 4'.


Mentre Sony Pictures i Marvel Studios continuen la recerca d’un director per a dirigir Spider-Man 4, hi ha el rumor que diversos noms competeixen per a aconseguir el lloc, inclosos el duo de Bad Boys: Ride or Die, Adil El Arbi i Bilall Fallah.

Els cineastes no són aliens al gènere de superherois, ja que anteriorment van dirigir episodis de Ms. Marvel de Disney+ i la pel·lícula de Warner Bros. Batgirl, que va ser infamement descartada com una cancel·lació d’impostos i provablement mai veurà la llum.

Mentre parlaven amb Variety, se’ls va preguntar al duo sobre els rumors de Spider-Man, i tot i que no van confirmar si realment havien tingut converses amb el estudi, sembla que serien molt feliços d’abordar el projecte i se’ls dóna la oportunitat.

“Això estaria bé, si ens ho permeten. Si ens ho demanen”, va dir El Arbi. “Estimem a Spider-Man i estimem Nova York”, va afegir Fallah.

També se’ls va preguntar als directors sobre Batgirl. Existeix alguna possibilitat de que algun dia s’estreni una versió de la pel·lícula?

“No sabem que passarà”, va dir El Arbi. “Pel que respecte a nosaltres, sempre estarà en algunes golfes i tens que seguir endavant i mirar cap al futur. Però significaria molt que el públic hagués vist aquesta pel·lícula i hagués tingut aquesta reacció i tinguem la seva confiança. Ara, l’audiència pot avaluar el que podem fer o quin és el nostre talent i amb sort, estaran allà en el futur per al nostre pròxim projecte”.

Deixant de banda els rumors, encara sabem molt poc de Spider-Man 4.

Els guionistes de No Way Home, Chris McKenna i Erik Sommers, estan escrivint el guió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada