Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 4 de juny del 2024

'Alien: Romulus'.

Ja ha sortit un nou tràiler de Alien: Romulus, la pel·lícula basada en l’univers alien de Ridley Scott i dirigida per Fede Álvarez. 20th Century Studios ha compartit un nou tràiler de Alien: Romulus, l’última entrega de la franquícia. La pel·lícula s’estrena als Estats Units el pròxim mes d’agost, de la mateixa manera que aquí.

A continuació podeu veure’n el tràiler i un nou cartell...

          

          


“El thriller de ciència-ficció i terror du a la fenomenalment exitosa franquícia Alien a les seves arrels: mentre furguen en les profunditats d’una estació espacial abandonada, un grup de joves colonitzadors espacials es troben cara a cara amb la forma de vida més aterridora del univers”, diu la sinopsis de la pel·lícula.

Ambientada entre els esdeveniments de Alien de Ridley Scott i Aliens de James Cameron, Alien: Romulus està protagonitzada per Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn i Aileen Wu.

Alien: Romulus serà la quarta pel·lícula dirigida per Fede Álvarez. Dirigeix a partir d’un guió coescrit amb Rodo Sayagues basat en els personatges creats per Dan O’Bannon i Ronald Shusett. Álvarez és millor conegut per realitzar el remake de Evil Dead que es va estrenar el 2013. Álvarez va dirigir anteriorment Don’t Breathe de 2016 i The Girl in the Spider’s Web de 2018, mentre coescrivia el guió de Don’t Breathe 2 de 2021 i també va contribuir a la història de Texas Chainsaw Massacre de 2022.

Els productors executius de la pel·lícula són: Fede Álvarez, Elisabeth Cantillon (Charlie’s Angels), Brent O’Connor (Bullet Train) i Tom Moran (Unstoppable).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada