Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 12 de juny del 2024

'Midnight Sons'.


És possible que Marvel Studios hagi fet un gran pas endavant en el desenvolupament de la seva pel·lícula de Midnight Sons, ja que un nou rumor afirma que el projecte ha contractat a un escriptor.

Segons Nexus Point News, que anteriorment va revelar algunes primícies importants com DCULeaks, Michael Green ha estat contractat per ha escriure el guió.

Green va escriure el guió original per al tant esperat reinici de Blade i també ha treballat en pel·lícules com Blue Eye Samurai de Netflix, la trilogia de Hercule Poirot de Kenneth Branagh, Blade Runner 2049 i Logan.

Si bé quasi segur que Green seria una opció popular, és important tenir en compte que encara no s’ha anunciat oficialment una pel·lícula de Midnight Sons, tot i que diríem que Marvel Studios reuneix als seus personatges sobrenaturals per a formar un equip en algun moment és inevitable.

Diversos personatges han estat part o associats amb l’equip en els còmics al llarg dels anys, però segons un altre rumor recent de The Cosmic Circus, la alineació del UCM potser inclourà: Wong, Moon Knight, Ghost Rider, Blade, Home Llop i Home-Cosa.

“Altres noms noms que he escoltat, del més al menys provable, inclouen a Black Night, Scarlet Scarab, Elsa Bloodstone, Dr.Strange i inclús Agatha Harkness. Però si hagués d’endevinar quants membres esperaria per aquesta alineació del equip, jo diria entre 6 i 9 membres”.

L’estrella de Moon Knight, Oscar Isaac, va mostrar interès en reprendre el seu paper per a un projecte de Midnight Sons en una entrevista.

“Vaig pensar que hi havia una oportunitat interessant amb Midnight Sons. Hi ha personatges molt interessants allà i ara que hem preparat les bases per a saber qui són Marc, Steven i Jake, podria ser una oportunitat interessant veure’l com a part d’un equip i quina seria aquesta dinàmica, així que crec que seria emocionant, crec que per a mi definitivament espero que hi hagi espai per a explorar aquesta possibilitat”.

En quan a qui podria acabar a la cadira de director, anteriorment vam escoltar que tant Michael Giacchino (Werewolf By Night) com Fede Álvarez (Alien: Romulus) estan en el radar del estudi.

“Stephen Strange, també conegut com a Doctor Strange, reuneix una confederació d’herois amb poders místics, originalment anomenats els Nou i eventualment els Fills de la Mitja Nit, per a servir com a la primera línia de defensa de la humanitat contra la Mare dels Dimonis, Lilith i els seus fills, els Lilín”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada