Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 11 de juny del 2024

'Young Avengers'.


Hem estat escoltant rumors sobre una pel·lícula o sèrie de televisió de els Joves Venjadors durant diversos anys i el més a prop que hem estat d’això va ser el final de The Marvels, quan Ms. Marvel començava reclutant a Kate Bishop/Hawkeye per a un equip al que ella pertany i comença la reunió.

Tot i això, a aquest ritme, els Joves Venjadors no seran tant joves per molt de temps!

En un resum de rumors compartit per The Cosmic Circus, Alex Pérez afirma que els Joves Venjadors provablement seguiran el seu camí abans que pel·lícules com la de Scarlet Witch i Thor 5, el que suggereix que Marvel Studios finalment s’està prenent en serio la idea d’unir aquests herois.

No fa falta dir que serà interessant veure com li va a una pel·lícula com aquesta a la taquilla, especialment si s’estrena abans que Avengers 5.

En quan a si el projecte finalment unirà a Wiccan i Hulkling, una popular parella LGBTQ+ als còmics, Pérez sembla confirmar en que això succeirà. “Billy ni tant sols és Wiccan encara. Però tingueu paciència”, fa broma. “Espero que es trobin en la pròxima pel·lícula de Els Joves Venjadors”.

Coneixerem per primer cop a Billy Kaplan a Agatha All Along i en un altre part de la informació, es diu que el personatge principal obrirà la porta a explorar “un costat més desconegut del UCM amb bruixes i un altre forma de màgia” d’una manera que afecta a projectes futurs.

En quant a alguns dels altres herois adolescents del univers Marvel, Pérez afirma que actualment no hi ha plans per a Cloak and Dagger o Runaways, personatges que anteriorment van ocupar un lloc central en sèries anteriors al servei de streaming de Marvel Television.

També creu que no veurem a Iron Fist (presumiblement la versió més jove de Lin Lie) a Shang-Chi 2 tot i que s’afirma el contrari. Al costat positiu, suposadament hi ha grans plans per a Florence Pugh més enllà de Thunderbolts*.

“Al meu cap, ella serà el Capità Amèrica barrejat amb Nick Fury”, va dir anteriorment Iman Vellani sobre el lloc de Mc. Marvel als Joves Venjadors. “Ella sabrà el que hi ha a la plantilla del dia, però també és una líder nata. Seria una progressió molt natural per al seu personatge liderar un equip”.

En quant a possibles companys d’equip, va afegir: “Ironheart seria divertida. També vull dir Kid Loki, perquè és l’únic noi en el que puc pensar. Bueno, ell i Patriot, suposo. I potser Billy i Tommy, tot i que encara no estan desenvolupats en el UCM. Estic emocionada de veure si alguna d’aquestes històries arriba algun lloc”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada