Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 23 de juny del 2024

'Crystal Lake'.


Charlize Theron podria haver estat part del Univers de Divendres 13.

Segons una informació recent de The Wrap, A24 estava interessat en que Theron interpretés a la Sra. Voorhees, qui originalment va ser interpretada per Betsy Palmer a Friday 13th de 1980, en la controvertida sèrie Crystal Lake del estudi.

Si la sèrie segueix avançant o no, està a l’aire en aquest moment, ja que, segons les informacions, els showrunners Bryan Fuller i Jim Danger Gray van ser acomiadats del projecte tres mesos abans de que es suposava que començaria la producció.

L’article de The Wrap afirma que la primera temporada de la sèrie hauria estat “ambientada immediatament després del ofegament d’un jove Jason Voorhees”.

“En la gran ambició de Crystal Lake, cada temporada seria una ‘desconstrucció’ de les primeres quatre pel·lícules de Paramount”, assenyala també l’article. “La sèrie incorporaria la història de diverses seqüeles, però barrejaria aquest material d’una manera semblant a Hannibal de Fuller, que va interpolar les novel·les de Thomas Harris durant tres temporades”.

Segons fonts que van parlar amb The Wrap, Crystal Lake estava “farcida d’executius de producció sense experiència, que prenien decisions qüestionables, problemes amb el personal de redacció de la sèrie i conflictes entre showrunners i executius”.

Es pretenia que cada temporada de Crystal Lake tingués vuit episodis amb un pressupost de $9,6M per episodi. “Segons les fonts, A24 volia reduir aquesta xifra a la meitat”, assenyala l’article.

The Wrap també informa que Crystal Lake “estava aproximadament per damunt del pressupost d’entre 4 i 6 milions de dòlars per temporada”.

No està clar en aquest moment si els fans de Divendres 13 podran veure Crystal Lake o no. The Wrap va parlar amb una font que va dir que A24 encara està compromesa amb la fabricació del producte, tot i que és possible que puguin començar des de zero amb un nou equip creatiu.

Altres van dir que Nick Antosca, qui va treballar amb Fuller a Hannibal, podria ser considerat per a fer-se càrrec de la sèrie.

“Els agents han etiquetat el projecte de Crystal Lake com ‘radioactiu’, segons un altre font amb coneixement, tot i ser una de les sèries més importants per a Peacock, va dir diverses fonts”, assenyala l’article.

Font: The Wrap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada