Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 13 de juny del 2024

'Moana live-action'.


Com ja sabem, Auli’i Cravalho, qui va posar veu al personatge animat de Moana, no s’estrenarà en acció real i Disney ara ha anunciat que Catherine Laga’aia assumirà el paper de Moana en el pròxim remake.

El comunicat de premsa afirma que l’actriu australiana de 17 anys viatjarà a Motunui i més enllà com l’aventurera adolescent que s’embarca en un audaç missió per a salvar al seu poble.

“Estic molt emocionada d’abraçar aquest personatge perquè Moana és una de les meves preferides”, va dir la prometedora actriu. “El meu avi Fa’aala, Palauli, a Savai’i. I la meva àvia és de Leulumoega Tuai a l’illa principal de Upolu a Samoa. És un honor per mi tenir l’oportunitat de celebrar a Samoa i a tots els pobles de les illes del Pacífic i representar a nenes que s’assemblen a mi”.

També s’han anunciat nous membres del repartiment, amb Auckland, el neozelandès John Tui com el sensat pare de Moana, el Cap Tui; l’actriu samoana-neozelandesa Frankie Adams interpreta a Sina, la juganera i tossuda mare de Moana; i Rena Owen, natural de Bay of Isalnds, Nova Zelanda, ha estat escollida com la venerada Gramma Tala.

Dwayne “The Rock” Johnson reprendrà el seu paper del semi déu Maui de la pel·lícula animada on ell va prestar la seva veu.





Moana, que s’estrenarà als cinemes el 10 de Juliol de 2026, està dirigida per Thomas Kail, qui va dirigir Hamilton a Brodway i Disney+, Grease Live i el primer i l’últim episodi de la aclamada sèrie limitada de Hulu, We Were the Lucky Ones.

Kail va dir: “Estic encantat d’haver conegut a Catherine, Rena, Frankie i John a través d’aquest procés de selecció. Em sento honrat per aquesta oportunitat i no puc esperar per a estar en una canoa amb Catherine i Dwayne; en realitat, un trio: Heihei també està llest”.

Moana donarà vida d’una forma completament nova a la història d’una jove neguitosa per obrir el seu propi camí. Celebrant les illes, comunitats i tradicions dels habitants de les illes del Pacífic en una aventura espectacular, la producció comença a filmar-se aquest estiu. El nou largmentrage estarà produït per Johnson, Dany García i Hiram García a través de Seven Bucks Productions i Beau Flyn a través de FlynnPictureCo.

Lin-Manuel Miranda, qui va escriure les cançons originals, també en serà productor. Els productors executius inclouen a Scott Sheldon de FlynnPictureCo, Auli’i Cravalho i Charles Newirth. Jared Bush i Dana Ledoux Miller han estat escollits per al projecte.

Bush, un veterà de Disney Animation, va escriure el guió de Moana de 2016 i Miller és un escriptora samoana que va crear Thai Cave Rescue de Netflix i va co-fundar l’organització sense fins de lucre Pasifika Entertainment Advancement Komiti (PEAK).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada