Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 31 de maig del 2024

'Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery'.


El desenvolupament de Wake Up Dead Man ha cobrat impuls, afegint nous protagonistes per a protagonitzar al costat de Benoit Blanc de Daniel Craig. De la mateixa manera que les pel·lícules anteriors de la franquícia, s’espera que Knives Out 3 reuneixi a un nou repartiment per a un altre esdeveniment de misteri de assassinat. Ja ha començat amb dues incorporacions.

Després de l’anunci oficial del títol de Knives Out 3, el repartiment de la pròxima seqüela està començant a prendre forma.

Segons What’s On NetflixWhat’s On Netflix, Josh O’Connor, conegut per protagonitzar God’s Own Country i interpretar al princep Carlos a The Crown, interpretarà un paper clau. També ha aparegut a Challengers al costat de Zendaya. També l’acompanyarà Cailee Spaeney a Wake Up Dead Man.

Spaeney va interpretar anteriorment a Priscilla Presley, l’esposa de Elvis Presley, a Priscilla de Sofia Coppola. També ha protagonitzat recentment Civil War de A24. Els papers dels dos actors encara no s’han revelat, ja que els detalls de la trama encara es desconeixen.

Després del anunci del títol, Rian Johnson va recórrer a X (anteriorment Twitter) per expressar el seu amor pels misteris del assassinats. Ell va escriure:

“M’encanta tot lo relacionat amb les novel·les policíaques, però una de les coses que més m’agraden és lo flexible que és el gènere. Hi ha tot un espectre tonal des de Carr fins a Christie i explorar aquest rang és una de les coses més emocionants de fer pel·lícules de Benoit Blanc”.

Johnson va avançar a més a més el calendari de producció de Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, en una publicació a X de seguiment el divendres:

“Estem a punt de començar la producció de la tercera i estic molt, molt emocionat de compartir el títol, que dona una petita pista de cap a on es dirigeix”.

Amb el rodatge a punt de començar, aviat podrien revelar-se els noms de més actors que s’uniran a la pròxima seqüela de Knives Out. S’espera que Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery arribi a Netflix el algun moment de 2025.

*Actualització!

Andrew Scott s’ha unit al repartiment de la tercera pel·lícula de Knives Out.

Segons Variety, Scott ha estat escollit oficialment per a protagonitzar Wake Up Dead Man: A Knives Out. S’uneix a Josh O’Connor (Challengers), Cailee Spaeny (Civil War) i Daniel Craig (No Time To Die).

Scott és conegut per interpretar a James “Jim” Moriarty al costat de Benedict Cumberbatch i Martin Freeman a la sèrie de Sherlock de la BBC. També va interpretar a The Priest a Fleabag de Amazon Prime Video i recentment ha interpretat al personatge principal a Ripley de Netflix.

En quan a pel·lícules anteriors, Scott ha protagonitzat Pride de 2014, Spectre de 2015, Alice Through the Looking Glass de 2016, Handsome Devil de 2016, 1917 de 2019, Catherine Called Birdy de 2022 i All of Us Strangers de 2023. Aviat el podrem veure a Back in Action, una nova pel·lícula de Netflix que s’estrenarà al mes de novembre i que també està protagonitzada per Cameron Diaz i Jamie Foxx.

*Segona Actualització de Càsting:

Kerry Washington s’uneix al repartiment de Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery.

Segons Deadline, Washington ha estat escollida per interpretar a un personatge no revelat en la tercera pel·lícula de Rian Johnson, Wake Up Dead Man: A knives Out Mystery.

Washington ha estat nominada a dos premis Primetime Emmy a la millor actriu principal a una sèrie dramàtica pel seu paper de Olivia Pope a Scandal de ABC. També va ser nominada a Millor Actriu Principal en una sèrie Limitada o Pel·lícula per les seves actuacions a Confirmation de 2016 i Little Fires Everywhere de 2020.

També va interpretar a Alicia Masters a Els Quatre Fantàstics de 2005 i en la seqüela de 2007, Els Quatre Fantàstics: L’Ascens de Silver Surfer. A més a més, ha protagonitzat pel·lícules com Save the Last Dance de 2001, Ray de 2004, Mr & Mrs. Smith de 2005, For Colored Girls de 2010, Django Unchained de 2012 i la més recent, The School for Good and Evil de 2022.

Washington aviat apareixerà a Six Triple Eight, una nova pel·lícula dramàtica de guerra dirigida per Tyler Perry, així com a Shadow Force de Joe Carnahan. També protagonitza al costat de Delroy Lindo una sèrie a Hulu, UnPrisoned, que ha estat renovada per a una segona temporada.

*Actualització de la segona actualització: 

Des de The Hollywood Reporter ens informen de que Glenn Close també s’uneix al repartiment.

Close és més coneguda per interpretar a Cruella a 101 Dalmatas l’any 1996 i en la seva seqüela del any 2000, 102 Dalmatas. També ha protagonitzat Albert Nobbs, Guardians de la Galaxia Vol.1 de 2014 on interpretava a Nova Prime, etc.

Close, ha estat vuit vegades nominada al Oscar i tres vegades guanyadora d’un Tony, té diversos films en postproducció, entre elles el thriller sobrenatural de Lee Daniel, The Deliverance i la comèdia d’acció Back in Action, que marca la primera pel·lícula de Cameron Diaz en una dècada i també està protagonitzada per Jamie Fox, ambdós films s’estrenaran a Netflix.

*Tercera Actualització de Càsting:

El repartiment de la tercera pel·lícula de Knives Out de Rian Johnson continua creixent, amb Jeremy Renner i Mila Kunis.

Segons les informacions de Variety i Deadline, Renner i Kunis s’uneixen al repartiment del projecte que creix ràpidament. Com és el cas amb la majoria del repartiment de la franquícia Knives Out, els papers d’ambdós actors no ha estat revelat.

Fa dos dies també s’informava de que Kerry Washington i Glenn Close s’unien a la pel·lícula, al costat de Josh O’Connor (Challengers), Cailee Spaeny (Civil War) i el propi Daniel Craig reprenent el seu paper de Benoit Blanc per tercera vegada.

Renner és millor conegut pel seu paper de Hawkeye en tot l’Univers Cinematogràfic de Marvel. També ha protagonitzat pel·lícules com S.W.A.T., 28 Weeks Later, The Hurt Locker, The Town, la franquícia Mission: Impossible, entre d’altres. Actualment protagonitza la sèrie Mayor of Kingstown de Paramount+.

Per a Renner, el projecte també serà la primera pel·lícula en la que apareixerà després del accident amb una màquina llevaneus que va succeir l’any passat i que va deixar a Renner hospitalitzat amb un traumatisme contús en el pit i més de 30 ossos trencats.

Kunis és millor coneguda pels seus papers a televisió, com per exemple a la comèdia That ‘70s Show, així com la seva veu de Meg Griffin a Family Guy de Fox. Més recentment, Kunis ha protagonitzat Luckiest Girl Alive de 2022 i protagonitzarà la pel·lícula de comèdia Goodrich de 2024 al costat de Michael Keaton.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada