Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 26 de maig del 2024

'The Mongoose'.

Segons Deadline, el nominat al oscar Liam Neeson ha trobat oficialment la seva pròxima pel·lícula de suspens i acció, en forma d’una pel·lícula de persecució de cotxes camp a través titulada The Mongoose.

La pròxima pel·lícula presentarà a Neeson interpretant a un veterà que s’embarca en una persecució en cotxe amb la policia després de ser acusat falsament. L’actor de Taken ha protagonitzat recentment els thrillers d’acció de 2023 Retribution i In the Land of Saints and Sinners. Actualment es troba en la producció del reinici de Naked Gun, que du molt de temps en desenvolupament per a Paramount Pictures.

“Segueix a Ryan ‘Fang’ Flanagan, un heroi de guerra que, acusat d’un crim que no va cometre i sense res a perdre, lidera a la policia en una persecució èpica d’automòbils televisada a través del país, ajudat per membres del seu ex antic batalló del Exèrcit de les Forces Especials i monitorat de prop per un públic fascinat que dona suport a la seva escapada segura”, es pot llegir en al sinopsis.

The Mongoose estarà dirigit pel veterà especialista Mark Vanselow, qui ha estat el doble de Neeson en totes les seves pel·lícules de Taken. El guió està escrit per Thompson Evans, amb Al Corley, Bart Rosenblatt i Eugene Musso com a productors. Els productors executius són Jonathan Dana, Rich Reeman, Lisa Wilson i Myles Nestel. La pel·lícula prové de Code Entertainment, el productor darrera de la franquícia Ice Road de Neeson.

“Som afortunats de poder realitzar un altre pel·lícula amb l’extraordinari Liam Neeson i l’enormement talentós Mark Vanselow. Esperem emprendre un altre viatge creatiu amb els nostres socis i amics”, van dir Corley i Rosenblatt en un comunicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada