Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 23 de maig del 2024

'Caine a John Wick Spin-off'.

Lionsgate va anunciar la setmana passada que Caine de Donnie Yen, que va fer el seu debut a John Wick: Capítol 4, tindrà la seva pròpia pel·lícula spin-off. (via comingsoon.net)

Anunciat en un comunicat de premsa, Lionsgate està expandint el món de John Wick amb una nova pel·lícula derivada en la que Yen reprendrà el seu paper de Caine. S’espera que la pel·lícula comenci a produir-se a Hong Kong el pròxim 2025.

Els detalls de la trama es mantenen en secret, tot i que Lionsgate va revelar que “la nova pel·lícula continuarà l’arc de la història de Yen després dels esdeveniments de John Wick: Capítol 4, ja que Caine ha estat alliberat de les seves obligacions amb la Taula Alta”.

La nova pel·lícula spin-off està escrita per Robert Askins, conegut per treballar a The Umbrella Academy de Netflix i The Son de AMC. Encara no s’ha anunciat director.

Arribat en un breu anunci, Chad Stahelski, qui ha dirigit totes les pel·lícules de John Wick fins la data, va arribar a un acord amb Lionsgate per a supervisar el futur del univers de John Wick. Stahelski produirà la pel·lícula spin-off de Yen al costat de Basil Iwanyk i Erica Lee.

“Des del moment en que Donnie Yen va aparèixer a la pantalla a John Wick: Capítol 4, va captivar al públic i va crear una connexió emocional autèntica que va deixar una marca inesborrable i va fer que els fans demanessin més”, va dir Adam Fogelson de Lionsgate Motion Picture Group. “L’univers de John Wick que Chad, Basil i Erica i Keanu han construït ofereix un tapís de personatges fascinants que cobren vida gràcies als artistes més extraordinaris i estem emocionats de tenir a bord a un dels súper actors més grans del món per a continuar aquest viatge”.

Yen va afegir: “Treballar a John Wick: Capítol 4, va ser una experiència extraordinària. La raó per la que aquestes pel·lícules ressonen tan profundament és perquè, de la mateixa manera que jo, Chad, Basil i Erica s’esforcen per crear acció, baralles i acrobàcies que no sols siguin emocionants, inventives i artístiques, sinó que també expressen el caràcter, la història i l’emoció. Caine és un personatge increïble amb un passat turmentat i estic emocionat de tornar a interpretar el paper”.

El spin-off de Donnie no té encara data d’estrena. La pròxima pel·lícula de la franquícia John Wick, Ballerina, protagonitzada per Ana de Armas, s’estrenarà el 06 de Juny de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada